Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristi su postali toliko sofisticirani da su postavili granatu prije 98 godina i čekali da se Zlaja doseli. To je zastrašujuće.
pa sada ce i njega optuziti za terorizam.covjek je iz bosne
Kad sam ja govorio da je to vehabija !!!! A meni se smijali :P :D
Lajkujte stranicu,svakodnevno po jedan tiket,kvota 2-3 na vece uloge.Cilj je svaki mjesec zavrsiti u plusu od najmanje 300 evra.Prvi tiket je dobitan,profit 101.7 evra !!! https://www.facebook.com/pages/Kvazimodo-tipovi/322252394644936?pnref=story
To se posro neki ker
Mozda je to osveta za ubijenog losa :D
Evo malo:http://swedishonlinearticle.blogspot.com/2015/01/grenade-found-along-beach-in-malmo.html A large area was cordoned off around the suspected grenade was found not far from the football player Zlatan Ibrahimovic’s house in Malmö. Shortly after 17.30 cordon was lifted after police determined that the object is harmless.
Ibrin suvenir iz mladih dana...
Čudna šuma, sa još čudnijim plodovima, raste u Šveckoj...
Medijska hajka traje. Samo da kažem, terorizam ne poznaje religiju.
Terorizam, posebice zadnjih godina, bazira isključivo na religiji. Da ne navodim na kojoj. Mada bi se i ove ostale rado okitile takvim vatrenim zastupnicima. Sve dok se islamski znavičnici aktivno ne pozabavi ovo tematikom, gubiće na vjerodostojnosti i humanosti - mislim na reforme. Ali opet, ko je u nekoj religiji vidio humanost i antrofiliju. Možda u budizmu...
*pozabave Šta mi je danas...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kuda ovo vodi, fakat.....