Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li ce sve naci. Pa u Celiku bilo dugova prema pogrebnom drustvu sta li sve kod nas ima. Samo nek hapse stoku da koliko toliko ocistimo klub od kriminala. A Sloboda ce se kad tad vratit, hajmo prvo rijesit pitanje stabilizacije...
Definitivno neko hoće čiste račune! Da se zna, da li se duguje i kome. Tako i treba. Da je sreće, pa da svugdje ovako riješe.
Ma ne bi to ba nikad dobre i prepostene komunjare iz Slobode. Sudije im podvalile, il' je mozda Zeljo kad je bio tu.
Kakve veze "komunjare" imaju? Je l' treba da stave grb s vjerskim obilježjem da vas opsjednute ne bi asociralo na neku političku ideologiju? Ispali bi i ovako i onako
Rasformirati klub...postoje decenijama a nista nisu osvojili niti uradili, ako nista neka idu u amatere i igraju iz ljubavi mozda jednog dana ponovo naprave neke dobre igrace kao Hukic, Secerbegovic
Brotnjo je osvojio neki trofej pa gdje je sada? Isto se može reći za većinu klubova koji su pred gašenje i posluju u minusu te u evropi ne mogu proći dva pretkola. Uspješnost po trofejima je relativna s obzirom na kvalitet samih klubova i lige.
Slobodu treba dobro isfiltirirat i rastjerat bagru i dovest mlade ljude zeljne dokazivanja, pa neka i prva liga...al gdje ces protiv pare brze slatke na ovom vremenu.Jbg!
nemojte preskakati Tuzla City kad ste već tu, blizu je, a svašta ćete interesantno i tamo naći...
NAPOKON PRAVA ČISTKA
Dok seljadija ne razvali klub i preuzme svu infrastrukturu, neće se okanit
Sabrina, Amer, Šećer i mnogi drugi. Povedite i Pranjića sa sobom.
Pogledaj šuteve na gol prije i poslije Pranjića. Pranjića treba obavezno ostaviti, ali sumnjam da on želi da upravlja timom u prvoj federalnoj.
Hapsi lopove plume I'm j.bm