Napadnut igrač Zenit St. Peterburga
0
Policajac električnom palicom udario Lazovića
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UDRI SRBINA!
hahah dobar clip :)
Danko Lazović je finansijski bogat, ali i vrlo glup, a u Rusiji je oduvijek bilo poželjno primjenjivati stegovne mjere na bogataše i glupane.
Tooo, ..bo ti srbi mamicu
VAS SRBE NE SME NIKO DA BIJE SEM NAŠE MILICIJE
Meni je zao muslimana...
Kakvi komentatori takvi im i kretenski komentari.
Лазовић фаца!
Prvi,drugi i 41. popusite k.u.r.a.c
tries\'cetvrti :) udri hiiiiiiiiiiiii
e hoce li mi iko objasniti sta znaci ovo prvi???
\"Udario s palicom\". Toliko o pismenosti sarajlija.
Je.bo vas video, kreteni... Mogli ste sliku stavit
da ste se imalo potrudili mogli ste na netu pronaci sliku i postaviti je a ne neki glupi video koji nema apsolutno nikakve veze sa dogadajem. ali nista cudno, u zadnje vrijeme vam novinarstvo i ne ide bas najbolje pa je mozda bolje da se onda prihvatite krampa i lopate.
Kakav je ovo video sve vam je.be.m neandertalsko!
kako je glupo ime,hehehehe cuj strah-inja hahahahahahaha glupo ime glup narod vidi se.
e zao mi je igraca bez obzira koje je nacionalnosti.kreteni umjesto da komentarisete neprofesionalnost ovog portala \"number van\" vi se uhvatili da se prepucavate kao i obicno.treba sve zapaliti od bregane tamo do temisvara i krajnje granice vojvodin,pa do jadrana na jugu.....