Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najaci covjek u nogometu na Balkanu!!
Nisam siguran. Balkan je i Bugarska i Rumunija, a tamo ih ima jacih. Vidi samo rezultate i finansije FCSB i Ludogoreca.
BIO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao lopov je postigao da je Dinamo jedini klub u Ligi prvaka koji je dužan 0 kuna(velikani poput Reala i Uniteda su u zaduženjima koja se mjere stotinama miliona eura), da svim igračima i zaposlenicima kluba nikad plata nije zakasnila ni dan, da Dinamo trenutno izbacuje najviše mladih igrača na europskom tržištu, i to prodaje ih za milione a ne kao Željo Džeku za porciju ćevapa i jogurt. Šta bi tek radio da je pošten?
i imaju najružniji stadion u galaksiji
@fixator a grbavicke trEbine???
Sve i da jeste ukrao ,posteno ga je zaradio ,covjek je od jednog obicnog kluba napravio ime pravo ,prodavao igrace najboljim svjetskim klubovima po enormnim cijenama,svaka ti cast Zdravko majstore ,da hoce kod nas jedan ovakav.
Dinamo je uvijek bio veliki a ne običan klub a ovakvih kod nas ima koliko hoćeš.Nama treba pošten čovjek (doduše teško se dokazati pored lopova).
Imam samo jednu rijec: Remetinac.
i ovu istragu nabijem na qurac ! pa jesam li ja Joca Amsterdam 😂😂😂
proklet bio na bozic 2010.
HAAAAAAAAJJJJMOOOOOOOOOOO!!!!!
mamic je od dinama napravio klub da je nama vise mamicaaa
Svako zlo iz BiH dolazi u Hrvatsku.
Veliki domoljub i vjernik,neistomišljenicima proklinje Božić,plaćanje poreza za njega je strana riječ....
ovaj mamić koliko god da je oštetio toliko je i doprinio klubu, ovi naši oštete, a ništa ne doprinesu