Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga? Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa, a ne samo da se eksponiraju što nose neku boju i ponašaju se ružno"
@PehoAtropin “Jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu”
Cisti Srdicev populizam.. Pusti covjeka neka zivi jos, pa ce poslije sigurno dobiti ulicu.. Za pocetak usvojite inicijativu da se dvorana zove Goran Cengic
@Gandra_1 - treba i jdno i drugo - i ulica I.Osima i dvorana G.Čengić
...moze i ulica "Afera Planinic".
Vala bi ja "put mladih muslimana" nazvao po osimu. Dvije muhe jednim udarcem, promjenimo taj sramotan naziv i nazovemo je po legendi bh nogometa.
Treba preimenovati sve ulice zlotvora Tita u BiH,koji je zabranjivao Bosanstvo i Bosanski jezik.
evo željovac sam 55 god . e haj nek mi neko kaže zašto je on zaslužio ulicu ko ga diže tolko u nebesa pa njegov vrh je bio šturm gdje je bilo 6 klubova austrija nije liverpul, barcelona itd. šta ćemo onda sa džekom pjanićem barbarezom. bolićem glavašem itd.mani te se budalaština pogotovo što je čovjek još živ.
To će joj biti treće ime koliko ja znam: Dinarska, Zvornička i ako bog da Ivice Osima...i dosta!
Tako i treba. Pozdrav od pitara
Kakva Zvornicka ba mosa Bosva.
Pa nije još umro
i stadion i ulica Ivica Osim !!!!!!!
i dvorana pored stadiona --- Goran Cengic !!!
Slavit ćemo tvoje ime dok u nama srce bije!
Bravo Srle 👍👍👍😁
Prvo ukinite Buisladzije pa onda , imenujte kako hocete.
Jedina normalna i fina vijest na Klix danas
Podrska. Ne treba cekati da ode na bolji svijet, vec za zivota njegovog ovu ideju treba realizovati. Neka za zivota vidi da je cijenjen od nas. Za Austrijance vec zna.