Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo sampion
Bolje i oni nego Zrinjski. #fkz
Nadam se da će derbi proći bez velikih varnica kako na terenu, tako i na tribinama. Treba nam ostati u lijepom sjećanju prvi derbi na dan grada Sarajeva. Svi u napad jedan je Hase ! FKS ❤
6 April dan grada SrajevaPraznična atmosfera derbi na Koševu a BHTV ne prenosi utakmicu.Mora znati da ima i bolesnih, starih, kokuza......da bi volili viditi na praznik utakmicu...i hoče da plačamo pretplatu??????MALO MORGEN.
Sretan 6.aprili svim gradjanima Sarajeva
Da hoće Sarajevo dobit da Zrinjski ne bude prvak. Ako ništa tradicija je na strani Sarajeva. Željko nek traži šansu dogodine . Limvo Likče.
Sretan ti rođendan plavi grade... Naprijed Željo ljubavi moja 💙💙💙💙💙
ale ale igra bordo bijeli, ale ale igrad bordo bijeli
Sponzor utakmice je bordo i plava novavita upala vam svima .ita
💙 Država ŽELJO 💙
Steta sto se zeljo izvuce od ispadanja
daje Zeljo bodove Sarajevu sve dogovoreno ovi njima kupuju bodove u Tuzli