Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkomani i neradnici.
Mali prigradski plavi divljaci, od zla oca i gore matere. Sta je prije rata znacilo biti navijac plavih, to ovi divljaci nikad shvatiti nece! Tuzno i jadno!
FK RAD ZEMUN
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Smrdljixe, kakvo je ovo glorificiranje nasilja!!? Vi niste normalni, stoko petokolonaška.
Zato sto klix zna da ti i ostali Klixasi vole ove snimke i da gledate. Vise klikova, win za klix
Kakve ba ja snimke "volim"? Tupane!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pojavio se snimak redovnog napada Manijaka na Horde Zla na autoputu 😂😂
a jesu se ovi navijaci uzdigli a svi nemaju vise od cenera u dzepu, al nema veze daj baklji daj da se tucemo necemo radit ; davat ce mama i babo do 45 godine dzeparac. sramota
Bas ovako "mudar" potez izbaciti ovakav snimak u javnost dan prije derbija. Mediji potpiruju vatru u nadi da ce se neko sranje desiti i da onda 10 dana pisu o tome, a javnost ce se kao zgrazavati. Pa nije ni cudo ako bude neko sranje.
Što nisu ovako u Olovu, nego smo ih izuli. Ostavili i autobus i bubnjeve 😄
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA Pa šta je ovo hahahahahah .... i oni ovo objavili kao da pokažu kako su silni hahaahahahahahahahaahahahahahah
Kao navijač Željezničara stid me bude kad ovakvi pojedinci "navijači" predstavljaju našeg Želju. Nekad se išlo na derbi zbog druženja, prepucavanja i zezancije sa našim bordo komšijama a danas ne smiješ da odes sa djetetom na utakmicu da te kakav divljak ne ni pogodio kamenom ili bakljom tužno
Pleme vam retardirano,debilno,zaostalo... Na svim stranama... Sramota dokle se doslo,fujjj... Ukinuti ligu pa nek klisa igraju..
Pa debili smirite se više. Idioti jedni, nikada se prije nismo međusobno marisali već naprotiv. TM1921
Nismo se marisali samo 5, 6 godina nakon rata.. I tu je bio kraj. A marisali smo se i prije rata osamdesetih kada je i pocelo. Mlad si, ili neupucen.
Sve ove sa palicama hapsiti i naplaćivati kazne jer je on sa tom palicom krenuo da ozlijedi, ubije ili uništava imovinu. Namjera je kazneno djelo.
Gledaj klošara što raspaljuju uoči derbija! Ovaj tekst je toliko protiv svih moralnih i etičkih načela, te pravila novinarstva da bi red bio da se urednički kolegiji ovog nekada eminentnog medija i svi novinari javno izvinu radi zapaljive retorike opasne po sigurnost građana Kantona Sarajevo. Potkupljeno Vijeće za štampu neće reagovati.
komunalci…
Mitomani 88
E gledaj ti debila
Komunalno 1987 🤣🤣
Kada ce MUP KS provesti akciju protiv dilera tzv. vođe navijača Zule koji zatrova svu omladinu, zbog kojeg će neko izgubiti glavu u ovim "akcijama". Isto kao što je rahmetli Mirza Raščić izgubio glavu zbog njega LIČNO.