Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cobra: nisam ja bas siguran da bi svirali offside da je dzeko dodao grafiteu, jer u tom trenutku ne bi bio offside, ali ipak priznajem da vjerovatno bi bilo kao sto kazes, dakle, moja greska :)
@flipko pogledaj snimak malo bolje, paš skontat da je Grafitni bio u OFFSIDE, i da mu je Dr. Džeko dodo loptu, propala bi akcija... zna Džeko ;) odlika vrhunskih napadača je da raspizde po lopti i zabiju golčinu... baš ovako kao Džeko... ;)
NEMA ŠTA, DŽEKSONIUS JE NAJBOLJI NA SVIJETU! ;-) MISKE OPET ONAJ STARI!
super, evo svi svrsavamo..
a jesteli vidjeli bosansku zastavu kaad je barcelona igrala u stuttgartu....a dzeko nije smijo da doda grafite jel je bio u offsidu prije dodaje....pipo legenda si iz prave hale
dzekoooo majstore...samo begaj iz wolfsburga...slabi su za tebe...;)))
Pipo najedi se govana!
@bravo thx za video! golcina ipo
Bravo zmajevi nasi, samo nam svjetlajte obrazi, Bosna i Hercegovina se ponosi vama
gol, gol, gol, gol GOOOOOOOOOOOL
...Dzeeekoooooooooooooooooooooooooooooo!
haj\' ti... vidim ja da si ti opet ogladnio.
Ja volim da se poserem u tanjir, pljunem na to i onda sve to stavim u mikrovalnu, ugrijem minutu i po i porucam, te zalijem sve to svojom pisakom.
:)
ehhh, ko ne riskira taj i ne profitira Kad smo vec kod sebicnosti... Onaj Grafite je sinonim za sebicnost i egoizam.