Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljino dijete
super gol dzeka, a super mu je dodao loptu misimovic!!! dobri, ovih nasi u zadnjem vremenu. trebali bi imati dobru sansu protiv belgije. BIH
Bravo Dzeko,ja se toliko obradujem kad nasi igraci daju gol u Bundes ligi,isto kao kad Cocalic dadne gol za Slobodu na Tusnju protiv Želje... Željo,Željo evo ti ga evo...
ma pustite ove kriticare, oni se izgleda javljaju iz redakcije avaza ili slicno pa nema covjek sta da napise sada, otimate im glavne teme s kojima oni jos koliko toliko mogu da privuku i ono malo kupaca sto im je ostalo. Go Sarajevo-x.com!
@ Edin the JAC... haman si u pravu, hhhhhhhhhhh nego, eno i Ibrahimbeg stari svedjanin, dao gol za inter u prvoj minuti.. gledaj samo clanka veceras, :))
pa dobro ljudi javljaju samo kad nasi momci odluce utakmice, a ako ti se sve gleda/cita, imas sportske stranice
dragi jeremy, vaznoje da pocnu, kontas?
Jeremy...idi snimaj pornice.hahhaah
Bravo ja !!!!!!!!!!!!!
gledaj ovih misheva sa sarajevo.x !! cim neko \"nas\" postigne uspjeh- lete pa pisu clanke 20 minuta nakon zavrsetka utakmice. mislim, svaka cast Dzeki, u jako dobroj formi je i uspjesan je.. ali sto se nije pisao clanak kad ih je werder odera u kupu njemacke 2:5 na njihovom stadionu?!?! i tu je Dzeko dao oba gola za Wölfe, ali taj je clanak izostao jer je eto Wolfsburg po usima dobio. nekonsekventno- ili uvijek javljaj, ili nemoj nikako.