Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu sebi doci !! :D Ustajem palim komp, idem na sa-x, idem na sportsport, uhapsen Ratko Mladic, Munibu Usanovicu i Miodragu Kurešu potvrdjena kazna od 5 godina zatvora, a statut N/FSBiH jednoglasno usvojen! Al\' sto je najgore ba niko mi ne vjeruje!!
shoo je najgore ja ba jos ne mogu da vjerujem da smo docekali ovaj dan! NAPRIJED NASI (Sarajevo, Zeljo, Borac, Siroki i naravno ZMAAJEEVIIIII)I!!!!!!
Pozvao sam FAMEEELIJU, idemo u RUMUNIJU da nas vidi BABO kako cigane GAZAMO makar nam i kisla GLOOOOVA *(-_-)*
OVO JE OČITI PRIMJER KAKO TREBA SA POLITIČARIMA. UVEDI SANKCIJE PA ĆEŠ VIDJETI KAKO SE MOGU SVE DOGOVORITI
ahahah zelene MUSLIMANI SVI HAHAHAHAHA
A gdje su nestali ovi velikosrpski heroji sa njihovim komentarima, nesto ih nema danas, da se nisu uspavali ili ih nesto muči,, hahahah VOLIM TE BIH
Interesantno je da se ovo nije moglo postici bez utjecaja dijasporaca ;) Zivjela dijasporaaaaaaa. ps. mentalitet vam je fuj, izadjite malo, promjenicete se totalno
ZOVITE FAMILIJU, PRIJATELJE, KOMSIJE, SVE SVE SVE......INVAZIJA U EVROPI, PRVO NA BUKUREST, A ONDA ZA MOJE SARAJEVO, ZA ZELJU, SIROKI I BORAC..........ZMAJEVI SRETNO.............HAJDE EDINE.......
Ovo je jos jedan dokaz da se sve moze kada se hoce, samo u ljudima treba da \'\'proradi ono ljudsko\'\'.. I da je pravda mozda spora, ali dostizna. U nama zadnja treba nada da umre. Sve pohvale za Statut i za presudu Usanovicu i Kuresu, kao i Mladicevo hapsenje. Uzivajte ljudi u danu, malo ih je ovakvih. :)
nikad vise pozitivnih komentara a nikad manje negativnih..svaka cast i zato.. a da nas vidi babo :) masala
sad ja vidim sto nisam dobro spavala sinoc... :) nema veze... necu ni nocas... :) napokon dobre vijesti iz ove nase tmurne svakodnevnice.... NAPRIJED ZMAJEVI!!! I mali i veliki :) :) :)
nije mi jasno da li ce Ivica Osim,Dusan Bajevic i ostali koji su bili za normalizaciju ostati u savezu ili su bili samo tu zbog statuta i nece imati nikakve ulogu vise u nsbih.
Ja dana nevjerovatnog. Te Statut, te Ratko, te Munib... Još da r.e.i.s.a.g.a aminuje vjeronaučno iživljavanje nad djecom u školama... Ali, kad bi nam sve bilo potaman pogodio bi nas CUNAMI
uhvacen Mladic, repka nam ide u nove pobjede, sretan dan... jos samo da srbi skontaju da nisu srbi, nego bosanci pravoslavci i bice sve kako treba !!!
Ko kaze da se ne moze zajedno? Potrebno je samo da neko nadje zajednicki interes kod svih suprostavljenih strana i eto...kako lijepa slika da su svi digli istobojnu kartu!
Bitno je da Brabonjčić u svom hotelu, koji je izgradio od novca BH poreznih obveznika, poslužuje Janu. Nikad mi nećemo napredovati dok ne počnemo cijeniti svoje. Kao da je ta žabokrečina bolja od naših voda. Sramota.
IVICA OSIM, IVICA OSIM, IVICA OSIM, IVICA OSIM, BAJEVIC, BARBAREZ, HADZIBEGOVIC, SUSIC, netreba nista vise reci