Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog golmana i mutevelija halaim je izmislio zivot.
suta ko pjanic
ovakav sam i jad dao prije dvije god. ne zajebavam se imam svjedoke
Ma nidje veze sa zivotom, cak na kraju lopta nije usla ni blizu precke ili stative nego onako komotno, srednjim dijelom gola... plus je bila slaba, nabacivanje cisto. Sto bi rekli mnogi, grcka posla, vjerovatno nasteljen rezultat.
Slucajno usla lopta a golman snosi svu krivicu.Nema govora o nekom extra golu,jer prvo nije pucao na gol nego nabacivao loptu u sesnesterac..
Ovo me podsjedi na tekmu Spanija-BiH...Igra se dok spanci ne izjednace...Na zalost tako je i bilo ...Mogu misliti slavlja navijaca AEK-a posle ovoga...
Dje si sta ima profesionalni procjenjivac golmana sa tribina....
ja sam isti gol dao na terminu!
Prodana utakmica, to se lijepo moze vidjeti na ponasanju golmana dok je lopta u letu... Svaki golman ako ne moze procijeniti let lopte instinktivno se povlaci na gol i pokriva ga, dok ovaj skakce u mjestu i ceka loptu da preleti tamam toliko da bi se \"pokusao\" baciti za njom...
ma prodato
odavde je samo juninho pernambucano mogao pogoditi, i to u vise navrata, pa cak je i casillas najebao
ja se sjeba od huka navijaca :S
ovaj gori i od Piplice
golman je kriv...