Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real je igrao na iskustvo,jako pametno i da ova djeca znaju nije fazon u fudbalu sto vise pucat na gol vec dati gol, liverpul je doso nabijat satidtiku, dok Real dosao da osvoji, i vidi se mentalitet pobjednika.
Ma ja na 'srecu'. PROSLI SAMO PSG, Celzi, Siti I Liverpool.... hmm?
@Gbaaap jeste ti si iz Stare španske porodice Hadžiedhemćumurović
U 92.minuti izlazi Vini Junior, statistika kaže, jedan pokušaj, jedan udarac u okvir, jedan gol... To je ujedno i statistika cijelog tima!?
Bili su 3 puta sami pred golom. Benzema da je povukao petu, gol bi se brojao. Svi sutevi od Liverpoola su morali da se odbrane. Golman je to i uradio.
Ne ebe dobar ili bolji nego uporan.
Klisovac, jes to dobio na kladionici? Brojke sve govore a Don Anđeloti skakuce ko zec, jadan ne zna sta ga je snaslo
hinjski ali nema veze
Cisti ofsajd
ka'e provukli se protiv pariza celzija sitija hahah xD
Zamo je Salaha i Manea ali nije bilo srece!¿
Smiješno , žalosno itd kao sto su došli do finala tako i vode u istom! Na guz... Uz pomoć sudija igra nula! Cist penal ne svira , svira faul igracu Liverpoola na kojem je napravljen faul! Treba ukinuti LP . Iliverpool ih nad nadigrao