Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilbija to je onaj sto je psovo bali mater?
Sarajevo SRCE :*
Treba povecati broj klubova sa 16 na 22. Hocu da imamo vise klubova od Engleza i da vidim Rudar iz Kaknja, Mladost iz Gacka i Goska iz Gabele u najtrofejnijoj bh ligi.
Znas ti sto je humor
Ne moze se covjek odluciti koji je bolji gol. Svaki je eurogol kad se pogleda.
Ja znam da nikad niko rastavit me neće od moga Želje, mog života, moje sreće Južne tribine i Doline što mu pjeva nama je srcu draga boja plavo-bijela I onda kada dođu loši rezultati budala ova neće prestat da te prati šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe jer tebe Željo volim više nego sebe I onda kada više ne bude me ovdje kad moja duša s ove zemlje negdje ode zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom! I Željo le, ale alea le, i Željo le, ale alea le, i Željo le, ale alea le, Željo lea le...
benkin gol na mjesto 3 sa 11 metara gdje mnogi nebi nogom mogli nista covjek glavom pgodi
Dobar dan dragi čitatelji portala Klix.ba, dobili smo informaciju da je u Tuzli pobjegla jedna jedina koza. Naš reporter Midhat Šućurmehovanović javlja da su stanovnici u žalosti. "Sve do sad smo imali mlijeka. Svi smo muzli tu jednu kozu." kaže nana Behija. Vjeruje se da je koza odbjegla u obližnju šumu.