Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukanovicu zgadio si mi fudbal, ako budes pozvan opet sam odbij molim te. Prevaroooooooo
Trebaju se reprezentativci ugledati na one sa Kosova. Onako se igra za reprezentaciju.
Koji su q... i išli kad se znalo kako čemo završit
otkad je to armenija u evropi pa vala moze onda i iran irak sirija.
Ova stoka sto navija za nas i pravi sranja po stranim stadionima, to je najveci bijednik i stakor kod nas u shvici. Hej ba ode u armeniju i skandiraju turska i opravdano dobiju po supljim glavudjama. Sutra ce kopat kanal na bausteli na jedno oko jer mu drugo zatvoreno.
Sta cu pogleda nista se nevidi ebala vas kamera retardi klixovi
mogo je kako zumirat
"odaljila", iz koje si ti sume novinarcicu dosao!
ReisRepublikeSrpske; Armenci nisu genocidan narod. Vjecno prvo mjesto ce drzati sumska genocidna tvorevina. Pozavidio bi vam i Firer, Musolini a bogami i Poglanik.
@senko1958 Ma nemoj ? A jesi li zaboravio genocid koji su Armenci napravili nad Azerbejdžancima ?
Mi ga pushimo i na terenu i na tribinama
neka malo....
Bravo Armenija!
Mi ga primili danas dva puta hehe
Meni nije jasno zasto uvijek ljudi proviciraju nas Bosnjake. Kad smo mi kod nas kuci ikoga provocirali ili pravili transparente? Ko je od BHFanaticosa napravio transparent koji vrijedja Armence i velica genocid nad njima? Bas sam govorio sa prijateljima i pohvalio kako Armenci imaju normalne navijace, kad ono njih 1000 napalo 20 navijaca iz BiH. Tu su ispali bas kao najvece pizde.
@StarmoRamboLezVe Može Bošnjak iz Bosne, al nemoze Turčin iz Bošnjaka, kontaš?
@StarmoRamboLezVe Pa Bošnjo nek nastavi biti merhamet zato ga svuda gaze i ponižavaju . Isti ovi Armenci su došli i usred Sarajeva prave probleme i skidaju turske zastave . Sad uopšte nije poenta da li je turskoj zastavi tu mjesto ili ne , nego da si ti kao gost sa strane došao u tuđu državu i praviš probleme , isto kao da ja dodjem tudjoj kuci i skidam slike ili stvari koje mi se ne svidjaju.
Doci cete u BiH kad tad. J*bat cemo vam mamu smrdljivu cigansku.