Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sehic je obicna rupa pa vi mozete 20 clanaka o njemu svaki dan plasirati i dalje je rupa
Nije dobar golman da ne koristim druge rijeci.
Vidim li ga protiv Engleske i Italije imamo igrača manje
Miševi jedni zašto ne pisete da je kriv za prvi gol?Ronaldu dao loptu u noge Koji ste vi smecari od novinara.A da je Asmir tako nešto uradio bio bi veliki naslov Zašto ne napišete od Vasilju nikada ništa?Vec od puta u timu kola Samo se ovoga uhvatili sa holivudskim zubima
Cuj ove supje a lik mu dao gol gotov iz mrtvog ugla, naravno nakon Šehićevog ispucavanja.....
Sehic je dobar golman kan hoće da bude golman. Ali kad počne igrati stopera ili dribla protivničke igrače onda spadne ispod prosjeka.
Sa odbranim kakvu imamo, Šehić je solidno branio. Čemu te kritike. Ne vidim da imamo nekog boljeg.
Srecom necemo ga vise gledati u repki. Vasilj je jos davno zasluzio da bude prvi golman repke ali se nepotrebno gurao Sehic koji nije bolji ni od Begovica.
Nikad nogo nije znao
Solidan golman al nazalost ko god krene prema istoku nikad ne ode u evropsku ligu
Moja nana je za svog vakta po avliji izvodila slobodne ko Roberto Carlos. Stavi mene malahnog na 'go' – ispod onog za klofanje – a onda u živi zid poreda dedu rahmetli, tri sina po starini i dvije unučice, moje starije sestre. Onda uzme čokanj rakije i zaleti se od ograde pa podvrne krpenjaču sto na sat pored živog, meni kroz uši i pravo u rašlje! I to u dimijama i papučama. To neno, nek dušmani zavide!
Evo ovog brata opet hahahah, ovaj lik i onaj na sastanku fudbalskog saveza SFRJ haha
Ima mladji bolji. On jenionako za penzije
Bezze. Baba moja brani ovo.
Da je klasa nije, ali ne vidim boljeg da imamo.