Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je smiješan nogomet, utakmice revijalnog tipa. Nema financijskog imperativa pa se igra samo da zabave publiku. Puštaju Ronalda da se razigra, a on se onda i ne trudi plaho. Bog im dao bogatstvo, a oni ga troše samo na zabavu.
Obranio dvije dobre prilike, kakvih sedam zicera, jednom pucao u vanjsku stranu mreže, jednom slab udarac direktno u Šehića,uostalom šta je ova jedna dobra partija naspram mnogih loših i to u dresu reprezentacije.Previše riskira,počne driblati igrače pa se spetlja, čeka da igrač dođe skoro do njega i onda ispuca i to skoro uvijek prvom našem igraču koji je do njega, istrčo protiv Luksemburga skoro na pola terena, možda ja griješim, ali tačno imam osjećaj da to namjerno radi.
Hebo ga babo sto ovako za Bosnu ne brani mis mekinjas
Šèhić dovodi do ludila i navijače BIH, svaki put kad treba ubaciti loptu u igru.
Nadam se da će Hazim pobjeći sa zadnje pozicije.
Ah sta sad, ja i , nisi branio kad je trebalo za reprezentaciju Ako iko od Toga ima koristi to Si ti prema tome meni licno je svejedno ali radujem se tvom licnom uspjehu.
Dzaba ga reklamirate, nije on vise za reprezentacije. Hvala mu za sve, ali vrijeme je da se oprosti od repke
Svaka cast Ibro! Veliki golman, jos veci covjek!
Eno javljaju, Ronaldo završio u Kreki
Hajmo realno, ko je trenutno naš najbolji golman? Ili još bolje pitanje, kome Barba treba dati priliku da brani sljedeći ciklus?
Usralo ga zivotom,a novinarcicu mogao si sastavit kompilaciju odbrana i malo se potrudit iko clanka...nije sve u copy paste ;)
A sto je zadnjih par utakmica krivac za izgubljenije utakmice ne pisete Seha opet uplatio da malo o njemu pisete nebi li Barbarez pročitao Otkako je on na golu i Luksemburg ja za nas velesila
Zlobo
Nadam se da za repku nece vise branit .. pa makar i zlatna rukavica zvala po njemu .
Šehića da je kupio Real Madrid i da su mu dali da bude prvi golman Real Madrida bio bi možda i prvi golman Real Madrida.
Bolji je Begovic jer je igrao u Celziju Milanu i Evertonu iako je skupio nastupa kao Matej Delac