Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ona žuta sa ( . ) ( . )
sve nas to interesuje
Žuja poljubila koga je stigla, kuurvetina!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SVAKA CAST SARAJEVO!!! do sad sam se bavio trolovima...zajebi,unatoc sto smo izgubili...svim bosnjacima,i srbima takodjer...jedan veliki respect ko je god simpatizirao nas hrvate(ma zapravo i ko nije,nije ni bitno),glavno da nema mrznje....mozda ipak ima nade,za sve nas generalno! pozdrav!!
Pozdrav svim dobrim ljudima - veseli me da su Sarajlije uglavnom navijali za Hrvatsku. iako su nas političari stjerali u nacionalne torove da nas lakše mogu musti i manipulirati nama, ne treba im se dati - treba se boriti protiv njih, protiv mržnje i zla koje oni nose. Previše ljudi je neškolovano i zaslijepljeno da bi prepoznali te stvari ali - treba se boriti i preživjeti to. Kod nas bi se u Hr po novom reklo - "izdrži Jakove"
To je bilo na tgu Pera Kosorića koji je oslobodio Sarajevo od fašista i andžarlija kojima je pripadao i alija!!! Bolno ali istinito?!
To je bilo na tgu Pera Kosorića koji je oslobodio Sarajevo od fašista i andžarlija kojima je pripadao i alija!!! Bolno ali istinito?!
Bosnjo se svakom naguzi
al je novinar navalio na crnce aahahhahahaha isto da je rijetka vrsta orla pa da ih mora sto vise puta slikati ahahahahahaha Mogu zamisliti kako se oni osjecaju kada ovdje dodju, kao da su u hodajuca atrakcija....
Hvala Sarajevu na podršci!
Ovo nikad nije bilo cudno u našem gradu, drugo je to što ga četnici i ustaše proglašavaju islamabadima itd jer to odgovara njihovim odvratnim državorušilačkim politikama.. Sarajevo je UZOR svima!!! Kamo srece da se banja luka i mostar ugledaju na nas.. Da ne kazem BG i ZG...
Imas reportazu iz BG-a za vrijeme utakmice, vecina mladje raje navijalo za hrvatsku, neki su cak i dresove nosili. Prosetaj malo po drugim gradovima pa ces vidjeti da ti niko nista nece ako ti njemu nista ne radis....... Dosta mi je vise ove maloumne price.....
Balije
...ti j.. mater
Svi su navijali za Hrvatsku osim ovih par Francuza koji su poslije utakmice plesali ispred platna. Sasvim normalna stvar kada živiš među normalnim ljudima
SARAJEVO IMA DUSU
A ako mi u Mostaru(istocni dio) budemo mahali zastavama Srbije hoces li isto reci i za Mostar da ima dusu ?Ili ces reci da masemo zastavom agresora(cetnika)?
A neki i Francuze. Igrajte fudbala i zenite se a manje politike i drkanja.
Novinari treba da prestanu nametati nasim ljudima, prvenstveno Bošnjacima uvrnute ideje navijanja za reprezentacije susjednih zemalja kao dokaz multietnicnosti. Bosna je uvijek bila multietnicka zemlja i ne znaci da ne pistujemo Hrvate i Hrvatsku ako ne skacemo usred Sarajeva sa šahovnicama. Poštovanje susjeda ne podrazumijeva gaženje vlastitog dostojanstva.
Cemu naglasavanje tog "neskrivena podrska"? Zar bi trebalo nesto skrivati? Ovo je moje Sarajevo, logicno - ako ne igra moja reprezentacija, ko su mi najblizi i najdrazi do komsiluk? Ustashchadi iz Sirokog i sl. ne racunam.. repki Hrv iskrene cestitke!
@krilnik 500 godina karanja latinki najduzi po.rnic na svijetu koji jos uvijek traje pitaj mamu i seku i dalje se karindzaju sa nama obrezanim!!
FRANCUSKA VIŠE NEGO HRVATSKA UVIJEK I VAZDA .