Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Beograde to se cijeni.
Nije to Beograd. Tribine gotovo prazne, samo takmičari i treneri. Nema turadikalni beograđana. Vidjeli bi kakvi su da je kođarka ili udbal u pitanju.
Bolje i krezav biti nego ne prati guzicu nego je samo brisati papirom citav zivot…Nije tzv BiH a ti i ostali pricajte i mastajte sta hocete…Pozdrav za nezavisno Kosovo, ako cemo pozdravljati🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Lana. Svaka cast. Vise si ucinila na promociji nase drzave od ijednog pohlepnog politicara.
Lana Pudar - nas najbolji ambasador!🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💕💕💕💕💕💕💕
Gospođa prati plivanje, očigledno.
@ GospoDa
Lana ponosu naš. Dijete Vam promoviše ponosno državu, političari sramite se a tebi Lana svaka čast. Sve uspijehe svijeta ti želim .....
Ko sisa i Srbe i Beogradzanevazno je da je naša Lana zlatna i najbolja plivačica, a svi oni koji su pozdravili himnu i nisu nered pravili hvala im ma ko su da su nije važno, važno je da nije bilo politike.
Ja se sav naježi. Molim te Bože podari ovoj curi sve najbolje u životu kao i njenoj cijeloj porodici. Amin!
mrzitelji bosne na aparatima
Kakve ovacije publike ba. Radi se o ucesnicima turnira.
Hvala ti Lana, živjela ti nama sto godina!!!!
Bravo Lana👏👏👏
nije se zviždalo zato sto u sali nema srba...sve stranci..
BG je ipak glavni grad SFRJ
Bravo sine mostarski !!!
Svaka čast ribice. Najbolje uspjehe u budućnosti...
bravo Lanice ❤️
Svaka cast, uz pomoc ove djevojke himna ce postati hit!