Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekinite nas informirati o luksuznoj kupov8ni nekretnina jednog fudbalera i manekenke.Ljudi se juce otimaju o kg krompira, a vi pisete o luksuzu privilegiranih.Razgulite
što je najgore, hejbet gladnih će radije ovo pročitat i slična sranja iz života šatro-selebritii nego uzet kilu krompira....a kamoli krampu i motiku u ruke.
Ismailj Ismailj sta smo se dogovorili???
Dosadni ste s njim ba, ima i drugih reprezentativaca i sportista u BiH
Ah, to je ljubav xD Ma to je vise od ljubavi xD Vidi se da Amra nije sa njim iz interesa, prekinite je napadat, hudnica kosti je bole
Pa normalno da ova lovi bogate.. neke zene to rade.. sta je tu sad lose? I neki muski to rade.. Mozda jedino sto ti nemas love pa ti smeta sto ne mozes manekenke lovit? :P Osim tog razloga, ne vidim cemu komentarisanje neceg sto je ocigledno ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ja sto bih on igro u prvom timu kad prima iste pare ha igro ha ne igro
Ja cu mu kupit fikus, da ga uvijek podsjeca sta je postao, a sta je mogao postati, samo da je umjesto 'menadzera' slusao svoje srce.
Vidis kako bi valjalo da je Sutorina nasa. Dzeko bi, s Amrom, tu kupio kucu i bio svoj na svom.
http://bet365advice.blogspot.com/
DBd samo da se rijesi ove rave!?! Elhamdulillahi rabbil alemin
Dobra ti je vila samo se riješi te ku.rve.
Kolko je kostala?
I nije nesto
ja se samo nadam da je nije previse platio.... bazen bas i nije nesto posebno, ne za ovoliku vilu ne za ono sto bi trebalo biti.. lezi odmah pored ceste, tamo gdje je ulaz u garazu... sve se fino da vidjeti na google maps.. ocigledno da je to neko sagradio u obliku apartmana... bice tu posla poslije sezone da se to sve fino sredi... :-) ipak cestitam, jer je platio svojim parama koje je zaradio trudom i zalaganjem... a ne kriminalom i kradjom... nek se u njoj nauzivaju...
sreca pa ima i normalnih komentara....umjesto da pozelimo srecu kojcu mi istresamo ljubomore i komplekse i sudimo kako bi on trebao i sta bi i kakva mu cura treba.....DA NAS BOG DRAGI SACUVA
Koji sve kreteni dolaze u Dubrovnik.Blago onom arhitekti naisao mu jablan pa ga lako bilo obraditi
Nek vam je sa srećom.Da bog da imali u svakoj sobi te vile bar po djece.
Neznam šta bi vi da kupi,prikolicu???
E moj Edine, ova rava ce ti glave doci!
Fuksa obicna, fol nesto trenira po Americi a Lisan sve placa. Pokaralo je pola balkana, kopile ima. Lisko, umjesto da guzi mlade ribe on se bakce sa svrbskim udovicama.
Dali imate dozvolu od dzeke da ovo iznosite,ako imate onda je on prepotentan zeljan dokazivanja,ako je zeljan dokazivanja ima dosta sirotinje u bosni nek se tu dokazuje,jer su njegovi bosnjaci veliki gubitnici ,sta su im cetnici ucinili za vrijeme rata 90-tih,treba sa njima da se solidarise da im pomogne,a ne da se fali...!
Nek je makar nekom ko je iz ove jadne,zalosne i cemerne drzave dobro i nek je zadovoljan zivotom.Naravno pri tom ne mislim na ovu lopovsku bagru i sljam koji nam kroji zivote.Svaki roditelj treba dijete usmjeravati da sto prije bjezi odavde i da se ne osvrce.