Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni izbaci error loading youtube video removed or private daj ba, klix, rijesi ovo, nemoj da bezze moram sad na youtube ici i RAM dodatno trositi bezze
Drago mi je zbog cosatarike uvijek sam navijo za slabije ekipe to jest nepoznate tako ali vidimo da nisu slabiji.
http://www.youtube.com/watch?v=BasABYWIOH0 Pa vi serite , poslije rata kad nam niko nije htio doć , dođu odigraju sa nama . Pa ih nazivajte svakakvim imenima :)
Ako Italija ne dadne 1:1 u 90 min biće zanimljivo koliko če dotati na vremenu, ako stave 6-8 minuta to je SKANDAL.
Ja jesmo prognozeri u pm ! hhhhhhh...
Prije utakmice Spanija - Cile - http://balkancommunity.info/zanimljiva-situacija-prije-utakmice-spanija-cile/
Sad samo čekam cveni karton C.R. ili penal za Italiju - ako se to dogodi onda je očigledno štimaljka da i čorav "vidi" šta se radi :)
Golcina!!! da hoce i Italija kuci :D
Sad ce talijani dvicu , ne sikiram se ja za njih...
Još 18 min, vrijeme je da se sikiraš hahahahahaha
Jesil se bolan sad nasikiro? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvava kviksu što objavjuje video vinkove sa mundijava jev tako i ja iz ćuze mogu da pvatim mundijav nadam se govovima Kežmana u finavu pvotiv Vepubvike Svpske 31. juna ove godine. pozdvav od Voje iz ćevije 105
oooooo vukasine opet tiiiiiiiiii hahhahaahahha