Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi time se budala ponosi, nije mi samo jasna osoba koja objavi ovakvu vijest, nije valjda da nema ni dana osnovne škole.
Neko je prespavao 30 godina. Sad su u modi koreografije a ne piromani.
Koji se jos levati na ovo loze, baj kad je derbi ali ovo je postalo glupo do bola.
Primitivizam i balavci koji saraju trambaje, trole, semafore, zgrade i sta im ladne pod ruku. Bagra! Ako ti se ovo svidja i ti si zaostao klošar! Da-ti! .i.
JAO MAJKO TUGE PA NASILU SE I BAKLJE PALE BEZ ISPALJENOG METKA
To je najveci moguci primitivizam, sta ima tifozi, zapalio baklju i fol zajeban...nije vazno koji su navijaci u pitanju
Pogledao.
Klisk izgleda podržava idiote kojima su baklje zanimljivije od samog nogometa
manijaci, a i horde...samo to znate! baklje u ruke i u pećine !!!
'AJ BORAC!!!
Igra se dok Zeljo ne zabije..nova sezona, stara pravila😁
Mate, bola' prcin ti tvoja rodna mista Jare, Uzarići, Biograci i Ljuti Dolac. Odatle si ti sLIJego dole u Mostar 1993, jebba te mrtvi Mate Boban. Haj sad nazdravi sa Praljkovacom i kazi: ZIVILA HERCEG FOSNA hhahahahah.
@MoRamboMedzugorja Najljuci navijac Veleza je proveo navijajuci na Klixu. Sila si.
Mate, bola' kako mozes psovati Veleza jebba ga Bog Isus mater? Tvoj caca Ante navijao je za Velez, a ti danas govoris "mrzin Velez" jebba ga Stipe mrtvi. Pobogu, Mate, nisi ti bola' iz Bilog Briga...TI SI IZ BIJELOG BRIJEGA, JEBBA TE GLUPI KONJ I NIJE BOLA' SIROKI BRIG, VEC JE SIROKI BRIJEG, JEBBA GA ĆAĆA.
Ovo je čovjek sa posebnim potrebama ne zamjerite,pomozite mu.