Nogomet
0

Pogba: Remi protiv Ekvadora neće imati negativan učinak

Totalsport
Paul Pogba (Foto: EPA)
Paul Pogba (Foto: EPA)
Vezni nogometaš francuske reprezentacije Paul Pogba istaknuo je zadovoljstvo igrama i napretkom koji su ''tricolori'' pokazali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Ekipa Didiera Deschampsa u prv dvije utakmice u grupi E pobijedila je Honduras s 3-0 i Švicarsku s 5-2, a u srijedu je u Rio de Janeiru odigrala 0-0 protiv Ekvadora. Značajno izmijenjena postava u odnosu na prethodne dvoboje nije uspjela slomiti južnoameričku reprezentaciju čak ni s igračem više, ali je svejedno sačuvala prvo mjesto u grupi i u osmini finala će igrati protiv Nigerije.

"Igrali smo dobro, pružili smo na terenu ono što se od nas i očekivalo, ali nismo dobili rezultat koji smo zaslužili. Nedostajalo nam je malo mirnoće pred golom, to je sve. No, ne mislim da će ova utakmica imati bilo kakav negativan učinak na naše samopouzdanje. Odigrali smo neodlučeno, nismo izgubili. To je važna razlika", istaknuo je Pogba za web-stranicu FIFA-e.

Prije četiri godine u Južnoj Africi francuska reprezentacija je završila takmičenje u grupi, pa Pogba smatra da navijači sada imaju razloga biti ponosni.

"Možemo biti zadovoljni našim igrama ovdje i plasmanom u nokaut-fazu. Nije nam važno ko će nam biti sljedeći suparnici, naš cilj je pobjeđivati i doći što dalje i to se ne mijenja. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da ostvarimo te ciljeve", zaključio je veznjak Juventusa.