Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“O, ljudi, vaš Gospodar je jedan, vaš otac je jedan. Nema prednosti Arap nad nearapom, niti nearap nad Arapom, niti crveni nad crnim, niti crni nad crvenim, osim po bogobojaznosti (takvaluku).” [Bejheki] “Svi ste djeca Ademova, a Adem je od zemlje, nema prednosti Arap nad nearapom niti nearap nad Arapom, osim po čistoti duše i dobroti djela.” [Ebu Davud, Tirmizi]
👍
@veni Rasizam i šovinizam,jednostavno nemaju mjesta u Islamu!
PRIKAŽI ODGOVORE (136)
Aferim momcino
Pogba je legenda simpatican lik uvijek za zezu tempramentan srcan ...takve ljude volim
u policijskom kartonu mu stoji potencijalni terorist.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma dajte crnjo neki lici na pogbu kakav pogba samo propaganda veze to nema
Ali je cinjenica da nikad bijeli covjek nemoze biti pobozan i predan vjeri kao tamnoputi ljudi, to se danas najbolje vidi u svijetu, mislim da su gotovo svi Boziji Poslanici bili tamnije puti.
gluposti pises
Legenda, živ bio.
SVAKA CAST
sad ce Bosnjaci naloziti na United...
Jao koja smo bagra. Nas samo zanimal jel Joshua bio u dzamiji i Pogba ide li klanjat. Pa ovo je samo običajna žuta štampa.
Aferim..
ato ne mogu ovih instagram vjernika
sto*
@dubrava1929 jel on tamo otisao zbog sebe ili zbog drugih?
Kakav paradox, prije 5 dana jedan terorista u ime Allaha ubio i ranio toliko ljudi, a sad jedan igrac iz tog istog Manchestera ide klanjati tom istom Allahu, i jos se hvali kao: bila je dobra godina!!. Pitam se kako ce publika iz Manchestera na ovo reagovati.
od jutros i Pogba postade Brat ...hahahahaha
i ima 21. brata do sada na Klixu
I to vam spada pod sportske vijesti. E nabijem i njega i vas.tražim kako je zavrsila jutros utakmica mexiko-hrvatska , ali možeš dugo tražiti. Neka je pogba kod arapa otisao, to je udarna vjest!!
Uzela Hrvatska 2:1, solidna utakmica sa dosta prilika, prava prijateljska. @Vlaho upravo tako ovo je Bosna a ne jebena Saudijska Arabija. Kome je draža Meka od Hrvatske nek se preseli u istu.
Koliko znam da je gazda klixa hrvat. Stoga hrvatski portal. A ti razguli na avaz.
Kako se fino finim vraca.Njegovo iskreno postovanje prema uzvisenom je mnogostruko vraceno njemu samom kako SLAVOM tako i u materijalnoj strani.Ovakve ce dragi bog jos vise nagradzivati.Ostao je priseban i dostojan onoga sto jeste.
Kurtza i vjernika, ide video, obavezno
Dobro brate razumijem da tjerate gay agendu, ali zar morate staviti ovoliko polugolih muškaraca sa očiglednim erotskim nabojem u sred bijela dana?
dati stara ima sta citati i gledati
klix se mora sa oprezom otvarati za vrijeme posta....hoce klix klizeci