Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti prezimenom niti podrijetlom nije Nijemac...nemaju ste sta bunit oko poljske izbjeglice
Ne vidim problem u njegovom cinu. U BiH Hrvati koriste zastavu iz RH, Srbi zastavu iz Srbije, u Svedskoj Bosnjaci zastavu iz BiH. Njegova licna stvar. Isto to i Njemci rade van svoje drzave.
Ne. Nisu to direktno zastave Hrvatske i Srbije, već zastave hrvatskog i srpskog naroda u Bosni i Hercegovini. Dok god Ustav to dopuštao, bit će svakakvih zastava.
Dobro, ali zasto je to problem? Zna se koja je ustavna i "glavna" zastava. Glupost je braniti ljudima da se izjasnjavaju kako god zele i pod cijom god zastavom zele. Isto sto je i glupost u RS-u braniti djeci bosanski jezik. U tvoje licno pravo ne treba niko da se mijesa. S toga smatram da je Njemacka pogresno postupila u odnosu na njegov cin.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Nesto mi mrsko citati komentare (trukophiles on line)... Usput, jesam li jedini koji misli da ovaj clanak nema bas puno smisla?
Poljak,Nijemac...Lukaš Podolski...neiskorištena mašina za golove...ali kad ga da,kida mreže...ovo je ok...
poturcin
Para busi gdje burgija nece
Poldi, brat Mumin xD
Zbog čega bi ovo trebalo vrijeđati Nijemce? Pa nisu pomenuti turski vojnici poginuli u nekom rata s Njemačkom. Glupost...
svi smo mi Turci.. pogotovo srblje I Latini cije su bake bile janjicarske prileznice
Ja nisam Turčin! Nekome narodu pripadaš po osjećaju i specifičnom identitetu, a ne po genima! Tu nisu bitni janjičari i priležnice, kako ti olako zaključuješ. Pa tako već stotine godina, pojam Turčin označava pripadnost društveno-političkoj, kulturnoj, vjerskoj, lingvističkoj skupini, a nikako genetskoj. Tako se današnji Bošnjaci samo lingvistički razlikuju od Turaka, a u svemu drugom ste vjerna turska kopija.
@stjepan Ti ocigledno nemas blage veze. Evo na jednostavnom primjeru. Pogledas kanal srbije, muzike show, ciganije, pogledas tursku isto, samo malo kulturnije.
Nisam siguran da li treba preozbiljno uzimati mišljenja sportista, glumaca, pjevača i ostalih u nečemu osim trčanja, glume i ostalog...
Glumaca? Znas li ti koliko se jedan glumac izobrazuje tokom karijere? Razmisli malo prije nego nesto kazes!
Glumice i pjevačice se posebno izobrazuju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sred pusaka, bajoneta straze oko nas tiho krece nasa ceta kroz bilecki kras Cuje se odjek koraka po kamenju hercegovskom he, ja, ho he, ja, ho
Svaka čast. Dosta je samocenzure.
E neces u sda lopove
Sve za pare...
naravno
ovo ga nista nije boljelo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)