Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega upozoravaju, a sirotinja bi već robijala. Neće mu na kraju ništa, osim za njega, neke smiješne novčane kazne. Vučko i država sad malo kupe poene za sebe, heh
@Jimmy McNulty Klasika. Isprepadaj ionaku izludjenu populaiju Djikanistana, a onda se za koji mjesec proglasi spasiocem.
steta sto je doktorima plata 1000KM a ovakvim imbicilima 4-5 miliona.... ove stvari treba okrenuti.
Sto nije reko , ja bi mu je posjetio
Naravno, debil ce platiti, da je neki lokalac, odrezali bi mu 3 godine zatvora, kao primjer svima drugima.
Otiso opalit metak, covjek
Samo po džepu! Stoka neodgovorna
Kure jesi mi doneo mikrotalasnu?
Dajte mu crveni karton i mirna Bosna.
Momku se prijebalo pa otišao do cure se isprazni!!!
nogometasi su najveca stoka danas
oće malo Sofki da zada
Doso sam da kecam Sofi i da pokupim kaznu, a kaznu sam već pokupio hehe
Treba ga sankcionisati na najrigirozniji mogući način.Sportisti trebaju da budu disciplinovani i primjer drugima,da predstavljaju zdrav život,znači da ovaj nije ni S od sportiste.Poletio za cca 200 gr brizle ko mamen.
Ovako su mogli naš Đeko i Amra doći i zarziti pola Buljakova, ali nisu što dokazuje njihovo gospodsko porijeklo. Aferim naš gazijo!
E jesi i išao da čkapi vidiš,nije je jebbao samo onaj što je imao manje od 200 eura kod sebe
Bravo Srbija!
Previse dopustamo ovim likovima. Za njih zakoni ne vrijede kao za nas...