Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener koji proda Xavi Alonsa i Arbelo-u, a ne dovede kvalitetnu zamjenu je kolosalni de-bil, gl-upi Spanac, treba dovesti nekog Talijana, to su inteligentni ljudi.
Rafa je id-iot, dao je sve kvalitetne igrace, a nikoga nije doveo, niti zna prepoznati dobrog igraca, niti zna napraviti igraca, pa ne mogu samo Torres i Gerrard igrati, a sta kad se povrijede, Rafa id-iote? Ne da ga treba smjeniti, treba ga ob-jesiti za jaja, unisti Redse.
jeste ali kakvih igraca, ni jedan kvalitetan. kvalitetne samo prodaju a dovode levate...
treba mijenjat Rafu ba, cuj hoce pojacanja hahahha.. jbt pa kolko su igrača kupili u zadnje 2 godine?? pogledaj Arsenal majstore.