Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nadreality liga BiH"
@Anonimus-min.do12 ma mosa Tuzla city !
Hocemo titulu, titulu na Kosevu!
Moze ali treba para:))
Mozda moze prekinuti, ali je Zrinja izdominiro i ostace da se prica ;)
Široki osvaja !!
Teško je reći da će pored Željezničara i Zrinjskog osvojiti (nije stvar samo igračkog kvaliteta nego i utjecaja u NS BiH), ali Tuzla City bi sigurno mogla u Evropska takmičenja sljedeće sezone
Bilo je interesantnije kad se štelilo, jedne godine Srbi, pa Bošnjaci, pa Hrvati. Ovo nema neku draž, kurton od fudbalice, seoska liga, polutim Zrinjski neprikosnoven.
Sve je moguce, ako svi mi vidimo kako je sinoc ispao Manchester ?
Hoće jedino ako Željo po treći put pokloni titulu Zrinjskom. Dvije godine zaredom Željo ulazi u plejof sa prvog mjesta i baca sve u vodu.
Ove godine sigurno neće
@ScoobyDoo nema zeljo stabilnost u zavrsnici, neiskustvo i doza straha je tu kad je nasuprot tebe najtrofejniji klub bih, hrvatski sportski klub zrinjski mostar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Usporedbe radi,4.klub u 1.Hrv ligi jako često dolazi od 3.ili čak 4.pretkola,a da ne spominjem prva tri kluba,dok BH prvak u prvom pretkolu redovno ispada. Čak se i nekim klubovima iz Makedonije i Luksemburga zalomi pa prođu do 3.pretkola. Toliko o Premijer ligi BH.
Može ,prekinuće Tuzla City.
Može, ako ima više para da kupi titulu.
ko to prati još
Šta može Zrinjski osim kupovanje titula i namještanje utakmica? Kladionica je njima glavni izvor finansiranja.
i opet ce danas razvaliti slobodu