Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise volim kad igra reprezentacija ovdje kod nas. Mittal smanji svoje dimove. Tacno prodisem ovo par dana dok je repka ovdje.
"Mission possible." (Iako je 13. u petak.)
"popularni Meša" najdraža klix-novinarska uzrečica. .
6 naših (Džeko, Hodžić, Višća, Šehić, Cocalić i Zukanović), 0 njihovih
nije "aperacija"?... alaj napreduje novinarstvo.. svaka cast
Mali Tino se poboljso i zasluzuje poziv°!sve ok ali jedno ime lebdi u zraku-Avdijator?Zenica; 2:1 i Dublin;1:1° i prolazak°
Sretno ZMAJEVI :D :D
Zmajevo gnijezdo može biti jedino u Gradačcu.
Ima li šanse da se negdje vidi taj novi dres.. ne vjerujem puno objavama koje su bile na portalima, a ko će dočekati petak :) :)
Odlicna vijest za sarajevske ugostitelje!
Begovic, Mujdza, Spahic, Zukanovic, Kolasinac, Besic, Pjanic, Lulic, Visca, Hodzic, Dzeko
Ali Sunjic je Hrvat
operacija zivciranje iako sam obeco sebi sto puta da necu vise. Irska fakat ina igrace koji igraju al njihov kvalitet nije neki , npr nijedan igrac i ne igra LP. . Oni imaju par igraca dobrih iz Evertona al ne nekih kreativaca vec tipicnih radnika i o je mozda njihova prednos . Ako nasi budu bli pararali trkom mozemo ih uzet al nas mentalitet je problem. Mi se napattimo sa Litvanijom i Kiprom kad je odlucujuca. Naka nada mi je da nas krene u Zenici da im zabijemo makar 2 a da ne primimo gol.
i + na to gore realna mi briga kako ljudi odigrase sa njemackom nerijeseno i dobise zadnju (kolko god da su imali srece). samo fokus, a mentalitet parkirat izvan stadiona a pogotovo ako sudija malo dosudi par stvari na njihovu stranu da se ne ide na zivciranje i kartone. a sad ustajem s kauch selektorske pozicije i idem nastavit pisat magistarski do petka
treba se dobro pripremiti. kljucna ce biti u Dublinu. Vazno je u zenici ne primiti gol. Cak bi i 0:0 bilo ok jer bi nam tamo dobar bio 1:1.......treba se dobro psicki pripremiti jer ce tamo biti öludnica. a ovdje treba oprezan biti. Ne primiti gola. A pogotovu ne izgubiti!!!!
I još jednom raja "no sikiriki". ZMAJEVI SU NAJJAČI ONDA KADA TREBA. https://www.youtube.com/watch?v=NqXRtGRFZwU
Samo hrabro bez Safetovih netjaka i poluigraca,sada imamo izbora u Grahovcu i Krunicu pa nam ne trebaju levati iz Germanie i onaj mali jazavac iz Hajduka. Naprijed BIH do pobjede