Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Husrefe,odmah vadiona na toplo vrijeme..!! Pa gledas li svjetsko u Rusiji...i tamo isto vrucine ali ginu svi do posljednje sekunde i niko se jos nije na vrijeme zalio...!!
Ma na zalost nece ni prvi krug proci
I opet će do 1.8. svi ispasti...
Liga prvaka, 2019/2020: Grupa F: Barcelona Borussia Dortmund Basel FK Tuzla City
Lukavi Armenci su tempirali vremenske uslove tako da kad FKS ima loptu, onda je velika vrucina, a kad je Banants preuzme, onda temp. spadne na ugodnih 18. Skautirali smo protivnika i uocili smo da FKS jako smeta toplo i hladno vrijeme, te prisustvo protivnickih igraca. Pokusacemo iskoristiti ove slabosti, rekao je armenski strateg
neka pokusaju s kontrom na poluvremenu, kad' armenci odu u svlacionicu 😉
@WinsClenT3. Pripreme su posvetili tome, iako navode da bi im mogli smetati donosioci lopte koji u poluvremenu, neodgovorno, šutaju na oba gola. Vec je prijavljeno Uefi ovo bezobrazno ponašanje. FKS očekuje pobjedu 3:0 za junačkim zelenim stolom.