Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ikada u ovoj nesposobnoj državi može biti prenos na državnoj televiziji neke utakmice osim derbija mladost.d.k - siroki Ili krupa-radnik ili slicno??? Sjeća li se neko kada je zadnji put BHT prenosio utakmicu Želje i Sarajeva???
samo da se sjetim najmilijih po 1000-ti put ovim iz Bh telekoma, nesposobnajkovici nesposobni, sa njima je sve nesigurno.
Why couldn't you put the bunny back in the box, Milomire?
Moj Husrefe, bas ti je trenerski sat otkucao
Husref nije ni imao veceg izbora u odnosu na Odovica.Sramota bi Zelnu bila da ne pobjedi
Hočemo Vahida Avdića legendarnog asa sa Koševa iz 80-ih za trenera Sarajeva.
Savjet jedan. Zaposlite grafičara. Neka vam krene praviti grafike početnih sastava. De se počnite baviti normalno novinarstvom, ovo je stvarno amaterski.
Mater im chetnick.u i ustask.u oni i u sampionligi a mi igramo po avliji !!
Bez Zeca i Arežine ???
Idemo ludo idemo jako i bez pardona napuniti mrezu Kovacevicu Naprijed Željo ljubavi moja!!!!!
Derby, 😂😂😂😂😂😂😂
enac
nismo atalanta al imamo vecu tradiciju, bar četiri tačka
Sudija Hare spremniji od pola igraca na terenu
8 komada ko od šale