Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvodjenje VAR-a nista ne znaci za regularnost utakmica. Ako iz VAR sobe javi sudiji da za neku situaciju ne treba provjera, onda i nece provjeravati.
U direktnim prijenosima su vrijeđali našu inteligenciju kako su sudili, sa VARom će samo pojačati vrijeđanje naše inteligencije.
Kljucni ce biti razgovori i video ponasanja sudaca iz VAR sobe. I to mora biti dostupno u svakom trenutku svim televizijama. Ako to bude skriveno lopovi u NSBIH ce nastaviti sa zloupotrebama maksimalno.
Čim je Pilav tu, nema od toga ništa!
Vama Bošnjačkim klubovima ni bog nebi ugodio samo plačete a ja bi ovu ligu rasformirao cim se klubovi dijele po nacionalnom ključu i svoj svome daje vidjeli sinoć npr
Ne može protiv jednog Kazkagića ili Muse ni 5 VAR-ova pomoći kada im ti narediš da šilje za Borac. Ali blizu vam se kraj svima. Kako tvom ujaku tako i tebi. Vičete rasformirani kao i svaka kriminalna organizacija.
Komedija tek pocinje.
Ne volim ovog Vicu al teska srca priznajem da je opet visr uradio stvari od predhodnika, al realno ne moze biti predsjednik saveza kojeg ne volis jarane nikako
hahahahahahahahahahahahaha...
Svakako smo svjedoci vicini lakrdija i namjestanja, var ce samo biti neka vrsta legitimnog opravdanja za nastavak mesetarenja.
var ne var vi ce te ipak dogovarati tekme kako kome treba za titule za opstanka liga nsm je katastrofa
A u VAR sobi Srbin, Hrvat, Bosnjak....ko u vicu haha
Jel i dalje tri kornera penal za borac, 🤣
Vico kakav je god vise je napravio u svom mandatu nego svi dosadašnji predsjednici saveza zajedno od proglašenja nezavisnosti. Najveću negativu šire navijači sarajevskih klubova zato sto sad ne kradu samo oni već i ostali i uspješniji su u tome. Dovoljno je se sjetiti na sta su ličili Tusanj i Vrapčići ... da ništa vise od tog nije uradio dosta je
I var će igrat za premier kladaru wiliams admiral ne sekirajte se isti ti sudije sjedit će i u var sobi i samo će pojačat vrijeđanje inteligencije.Mada da se ja pitam ja bih ukinuo napu ligu pogasio sve klubove pare naniječene njima dao u humanitarne svrhe i mjera svakako puna utakmica klošara sve da im zube povadiš jednu vilicu ne bi mogli sastavit
Šta moze VAR kada protivnicima borca sudija svira 35 sitnih faulova, ne moze se napad pokrenuti ... jos ce sad govoriti "ima VAR sta hocete"
Ako budu pošteni u VAR sobi, Borac neće Europe vidjeti nikad, a da ne pričam o titulama
Mi kad smo uzimali titule u Jugi vama su plate davali u bonovima
Vicini plaćenici ne trebaju prisustvovati,logično.