Sastanak Komiteta u Beču
0
Počelo rješavanje sudbine bh. nogometa
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasha nadam se da cemo te vidjeti ubrzo na travnjaku! da vidimo jesi\'l covjek od rijeci.
Volim te moja BeiHa, i podjednako cu da te volim u paklu, raju i na dnu okeana 8-)
sa ovim nisu puno postigli,skupstina ostaje ista samo su iznmjenili presjednistvo,to znaci ako skupstina kaze NE onda godinu dana smo suspendovani.... ovi su sad postavljeni da lobiraju(mole) skupstinare da usvoje statut....... Daj Bože ali teško....... BH 4EVER i dalje od tog
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/37/Ko%C5%A1arka/877834/%C4%90ilas+predsednik%2C+Duda+ostaje+selektor.html
Ovo je gore od protektorata!..robovlasništvo !
Lijepo je opet vidjeti Duska Bajevica, a skupa s Osimom ulijevaju mi jaku nadu da ce ovo biti ok.
eno neki javljaju da je Osim prvi predsjednik,volio bi al nevjerujem
I cann\'t wait! Hoppe it will be soon!
Amar je dopratio babu !
Od čitave priče mene interesuje samo jedno: ko je taj koji će da odredi \"ambasadore\" nogometa. Tako određen \"ambasador\" može predstavljati samo onoga ko mu je dao prerogative (onog ko ga je predložio-postavio-nametnuo).
prvo pogledaj statistiku sosonu koliko u bih zivi srba muslimana hrvata pa vidi jel 24 posto? uostalom nebitni ste su nam ovi iz RS-a koji zive neki san otcjepljenja i veljke Srbije...kao i ovi iz hercegovina sto su okacili hrvatske zastave gdje god su stigli...samo da pitam kontatel vi da vas srbija i hrvatska ne ebe ni 1%?
Znate šta če biti danas?-Heljp baznia,dženosajd..heljp..heljp..heljp..
ma sve je to ok..ali sta ce tamo onaj dripac Amar???Ko li i zašto njega zovnu..ma bjažiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dje to ima da prko 2-je trecine naroda nevoli \"svoju državu\"?
dvadesetosmi
koga briga za ovo..čak ni 24% cijelih ne navija za beeeee-hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah..nemozete natjerat nekog da voli nešto vještačko što nece..alo ba,demokracija..
San Bh fanaticosa i svih dobronamjernih Bosanaca i Hercegovaca ce se ostvariti...... Bice BiH Ivica, Sergej i Bola... a Dodika Iju i Muniba u KAVEZ!