Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsa vijest danas
@VrabacAIija Eto skupi par svojih pajdasa i dodjite napasite se
insajder...kakav je u tvojoj vukojebini??:))oru li divlja krmad??:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi moji, nikada mi neće biti jasno zašto, kako i izbog čega sve poslove obavljaju „radnici“ obučeni u farmerice, dizajnerske majce, pidđame, helanke i druge zdepi materine? Pa čovječe, mega projekat je u pitanju. Ko radi postavljanje travnjaka na Grbavicu? Raja iz kvarta? Gosti nekog obližnjeg kafića? Gdje su radna odijela sa nazivom firme koja izvodi ovaj kompleksan posao?
Možda ja nisam normalan???? Ali ovo je seljakluk teški.
Kako, kako mega projekat jel. Hahahahahhahaahahhahahahahh grohotom se smijem, treba više ovakvih emisija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sace ovi iz sehera pjenit dajte Zmajeve da igraju u Sarajevu, Zenica seljaci itd...
Kažu Željo dobija stotinjak merino ovaca da održavaju travnjak. :D Imaju kraće zube, nisu kao ove naše koje odmah busen čupaju.
Svaka cast, trebalo je ovo davno uraditi, kad vidim stadione sirom svijeta i ovo izvjestavanje o obicnom travnjaku koje je medijski popraceno kao da se pravi neko veleljetno sportsko zdanje onda skontam koliko smo daleko. Drzava je davno trebala da napravi stadion dostojan reprezentacije, a ne da se brukamo sa stadionima od po 10 k. PS vidi onoga u farmerkama , malo mi neozbiljno djeluju ovi sto ovu travu postavljaju
Amateri iz bugarske. Ni radnog odjela djeci nisu dali.
Dusmani dok se budete k'o krmci valjali po blatu i oranicama stadiona na kojim se vodite kao domacini ( vecina nije vasa ) sanjat cete tepih Grbavice, Željo velik li si 1921💙
Na Gradskom vrtu u osijeku za 7 dana maket stari travnjak i postavljen novi. Kod nas u BiHsve traje vječnost, zar smo toliko nestručni nesposobni, ili se gledalo prvo kako će se sredstva podijelit...
Na terenu u osijeku se nisu postavljali grijaci mijenjala drenaza i jos toga Be pticaj gluposti
@ispaha https://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/vatreni-ce-ga-krstiti-zapocela-kompletna-obnova-travnjaka-u-gradskom-vrtu---516737.html Pročitaj pa vidi, tako da ne javljaj se više
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dzaba sve kad ce mostar il sarajevo opet osvojit ligu
Korak po korak, Grbavica izrasta u adekvatan fudbalski objekat. Cim se prilika ukaze prekriti i ostatak tribina. Raduje ovo sa drenaznim sistemom i grijacima, jer nece biti prizora terena kao sa utakmice protiv DeBruyne-a & Co. Pohvale vodecim ljudima Zelje; nadati se da ce i Kosevo, sto skorije, pronaci investicije. Prije ili kasnije, trebace novi nacionalni stadion.
Stvarno smo GIGANTI. Vi seljoberi sa vašim seljačkim komentarima možete samo da gledate u ovu ljepotu i da ga dojkite.
jebi ga sad je kasno, sad svako selo u evropi ima ovakvu travu. opet necemo biti na stranoj televiziji
Drago mi je zbog terena, al mi nije drago sto debitujemu na njemu u Evropa ligi. I nasim ce ovaj teren bit šok.
ljubomora je cudo
Neko prosi neko travu kosi 😀😀😀😂😂😂
Treba nazvati inspekciju da vidimo imaju li grci radne dozvole za rad u drugoj drzavi . Kao npr. sto nama treba kad odemo negdje da radimo .
MasAllah, to je moj klub.
Dzaba im stavljaju travu kad oni to ne znaju odrzavati, oni dovedu ovce da pasu travu, oni uopce ne kose i ne caljevaju, Zeljo mali ;)
Dođi ta da popaseš konjino jedna.