Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo zasto ljudi iz Veleza ulazu u ovaj stadion ?? To isto ko da Zelji ili Sarajevo igraju u Hadzicima ili Ilijasu. Ili Trnovu. Bolje cuvajte pare, i napravite stadion u tom SJEVERNOM LOGORU. U gradu Mostaru. Velez je mostarski klub, ne prigradski ili iz nekog sela. A Zrinjskom nikad bolje nece biti sve dok igraju na otimacini. Mnogo bi vise postovanja dobili da su fino napravili sebi stafion kad su obnovili rad kluba. Zalosno je to, al eto... Kazem, nikad iskorak nece napraviti. Ne da Bog...
veležu treba napraviti stadion od 30000 sijedećih mjesta da mogu svi bošnjaci iz mostara uključujući i žensku ćeljad doći na utakmicu.
Dobro je da navijači Zrinjskog pune BB protiv evropskih giganta kao Dudelangea ili Botev Plodviva.
ovaj stadion je jako opasan jer je betonska ograda blizu gola, slična tribina je bila u stanovima u zadru i jedan je igrač poginuo kad je glavom udario u beton. ne znam zašto velež ne igra na svom stadionu pod bijelim brijegom, mislim da ne postoje prepreke za to.
pa da ... nebi bili prvi slucaj gdje dva kluba igraju na istom stadionu
Čuj što ne igra pod Bijelim brijegom!? Pa ne igra zato što mu to ne dozvoljavaju Hrvati iz Gradske uprave. A i bolje je što ne igra na Bijelom brijegu, zato što bi skoro svaki vikend bio belaj u gradu. Nego treba Veležu napraviti stadion, kapaciteta 15-ak hiljada sjedećih mjesta, u Sjevernom logoru da raja mogu fino pješke doći na utakmicu. Al eto, neka gura ovako dok može.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Knauf arena