Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vec vidim da ce ovo nekome tesko da padne Rodila vas majka sta bi mi bez vas pametnjakovica 1921 😎
@XE:D Valja tebi navijati za raspalu kinesku plastiku.
@RicardoKaka sve cestitke NK Zeljeznucaru
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Predlažem da se stara trava preseli na lavor, tako da i oni imaju novi teren.
brate zar i dalje vrbanjusa igra na lavoru?
Budimo realni i na lavoru su padale kise i snjegovi, ali nikada nije bio tako los travnjak kao na Grbavici (BiH - Belgija) oranica.
Kakvih paćenika na ovom klix-u ima pa to majka jednom rađa. Toliko zavisti na jednom mjestu pa to nije humano. Nisu svjesni svoje nesvijesti, da se kojim slučajem renovira "njihov" stadion drugu bi priču pričali ali pošto je Željin onda hajmo SRATI tugu da ublažimo. JADNI li ste, ni sami ne vidite koliko! Da je sreće da se svi tereni renoviraju pa da bar ljepše izgleda ovaj antifudbal koji pratimo po BiH i njenim oranicama.
Ja na pijaci naletim nekada na ''hibridnu blitvu ili špinat'' a stvarno ne znam kako izgleda hibridni travnjak jer BH Telecom ne prenosi utakmice ako je nešto na hibridnom travnjaku.
Ja sam ipak za jednu temeljitiju ''rekonstrukciju'' u igračkom i trenerskom kadru .
Još jedna tužna priča o radničkom klubu kojeg su svi ugnjetavali, pokušavali ugasiti i države i partije i režimi i savezi, kojem niko nije pomagao, a sve što imaju stvorili su sami i iz džepova vlastitih navijača.. MITOMANI 1921 = Prosijaci, stranacki uvlakaci , sadaka arenasi ... Sve sami jadni oni ta ce...
Pojedeste se vi, jest mi vas žao ... treba vam po Sarajevu lexe dijeliti da ublažite tugu.
Ovi cigani sve isprosiše što su mogli...svaka vam čast i ovo stvarno mislim...Uprava Sarajeva bi se trebala ugledat na vas...samo bih zamolio da nas ne nazivate klubom kojeg sistem podrzava jer kako mozemo biti klub sistema ako nista svoje nemamo a vi sve guzovace dobili??? Budite bar malo realni
Bivša vas država napravila, zato i nemate ništa. Ako si zaboravio ta država ne postoji već dvije decenije! Kleli ste se u Amidžu, sada neka vam on gradi šupe po Butmiru a i one će nakon izvjesnog vremena preći u vlasništvo opštine na kojoj su izgrađene.
Bravo Željo, velika stvar za fudbal u ovoj zemlji.
E čuj sami finansiraju hahahahah a na terenu Koldzo Zolj NFSBIH .FK Vitre. Čudo lažni Hadzikamatar nije pozvao navijače da sad dok je Ramazan daju vitre u klub. Koji cirkus od kluba. To Miske kralju deri levate i zamazuj im oči a drugi će titule uzimati ispred nosa.
pa ko finansira Koldzo N.Sarajevo Zolj Kanton ili DA I ONI budu videni na stadionu A ponedeljak ""radni dan"" doduse oni mogu sta I kad hoce
Kanton 500k, N. Sarajevo 100k. Hajde matematičaru saberi. Kolikiko si dobio? 1,2 miliona? Dobro vam ide ta matematika kao i obično!
nisam iz Sa,iz Ze sam ,al dabogda vam stadion izgledo ko stanford bridge
a i Sarajevu iste zelje
@Onelove69 dabogda svi stadioni u bih izgledali kao oni u engleskom championshipu..gdje bi nam kraj bio, talenata imamo to je sigurno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jel teren pravite vi ili nfsbih?
Rusite to ruglo dzaba trava da je sa wembya
Bager umjesto Pehara
Visu cjenu ima busen trave nego hrvatski klubovibu premijer ligi
@BigBoss mislis?
Već vidim kako komad starog travnjaka će biti sutra na piku xD
Daće Bog da se gleda ljepši fudbal. Nadam se da će i moji iz Sarajeva okrenuti inicijativu gradnje stadiona.