Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"BURAZ U SVOM ŽIVOTU NIKAD SE NEMOJ BOJATI\" SAMO JEDNA BOSNA IMA!
ja se nadam da će zadnja linija da odradi besprjekorno!!na to se mora obratiti pažnja!!oni su brzi po bokovima,i moraju se nagaziti prvi,a tu moraju naši nadarević,spahić,berberović odraditi!!maximalno!!ako tu bude rupa...ćao belgija!!mora se misliti i na rahimića ako bude ispred da čisti teren!
Ma uzecemo im makar bod iz Belgije. Salihovic je po mom misljenju uz Dzeku nas naj bolji igrac, velika je steta sto nece igrati sa njim bi bili dosta kompletnija ekipa. Idemo hrabro nisu jaci od nas........
hocmo pobjedu a i remi bi bio dobar a onda ih u zenici razvaliti mozemo mi i bez vede tu ima džeko a i mozemo bez salihovica tu ima misimovic sretno momciiiiiiiiiiiiii
ne daj se BOSNO !!! steta sto nema lavova iz Hoffija ...nadam se pobjedi ...sretno momci
u nadi se zivi i umire moj ruse, nemoj da si pesimista ,belgiju deremo ko beba zvecku.
Daj Boze samo da se ne osramotimo. Valjda ce ovi momci smoci snage i odigrati dobro i da i mi vec jednom odemo na to prvenstvo, pa makar i u Juznoafricku Republiku.