Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trenera iz druge lige svicarske,ili trenera iz amaterske lige BiH cije predstavnike klubovi s Malte izbacuju , pitanje je sad hahahah tugo moja
zasjedaju 2-3 strucna covjeka i 20 ubleha koji nemaju veze sa sportom a kamoli fudbalom
Hajd' završite tu farsu :( Besposleni trener s biroa, 'mahalski foler, sa 'jalijaškim' manirima' (i sa hrpom 'titula' iz smiješne lige!), babin sin je već odavno izabran, a danas će nam, valjda, to i zvanično sopštiti!? Jad i čemer od FS/NS BiH - Koji će 'autoritet' biti 'babin' kod jednog Džeke, Pjanića, Begovića, Kolašinca... Smijem se, a jaučem....
a Vinko Marinović ili Dragan Jović ?
Debeli djedovi sa razmisljanjem iz 80tih odlucuju o buducnosti naseg fudbala !
sta vi mislite da ce oni doci da igraju za drzavu da poginu i da se povrijede i da izgube mjesto u svom timu.mozda ludi sejo kolasinac hoce.
Mogli ste barem stolnjake te ispeglati..
tako je dajte drzavni tim nekome da se steli i stice iskustvo, ali to sto nema znanja nije jedino, najgore sto ga niko nece slusati kao ni prethodnike.
Miske nagutaj se apaurina, neces drugacije moci te nebuloze primitivaca slusati satima, a na kraju naravno, bez dogovora
Mi na ove i zaboravili. Jel jos nisu izabrali. Otegnuce se to do februara.
Čiro pederu
Valjda je ovo tek 1. pretkolo, tu se Babin sin još i snalazi. Velika imena upadaju tek u 3. i 4. kolu. Recite mi da je tako!
Po cemu su potriote. Cijenim ono sto je uradio Ivica kada je poceo rat, svaka mu cast na tome. Kasnije nas branili iz Austrije...... na stranu i to, ali u posljednjih 20 godina mogu slobdno reci da su namjestili utakmica u PL sto nije niko u svom zivotu!!!! Osim toga Ivica je poznat po tome jos od prije rata..... Al to nije tema !!!!!!!!!!
@karafeka Hebo te patriota u pakšu, uhljebu. Zato nam i jeste ovako jer nas 'patriote" umjesto sposobnih vode u provaliju.
Braco Vrbanjuša !!!
Ma misketa za selektora!!!
Ma koji izvršni odbor , čega, sve stari ublehaši, demagozi i neznalice i oni da izaberu selekora državnog tima, haha. Kako ćemo tražit rezultate i gledati u razvoj BH fudbala kada nam u strukturama izvršnog odbora uz dužno štovanje prema misketu, bajeviću, osimu sjede mašinac, pedagog, advokat, pravnik, arhitekta, saobraćajac, libo njih racku za fudbalom u BiH i njegovim napretkom, njima samo daj pinke!!!!
Svi su oni selektori mijesaju se u tudzi poso, necemu biti lako dali Kodro Osim.Misimovica treba dabude sporski direkto jer moze da napravi dosta toga oko Repreztacije
I tebi bi kurs opismenjavanja dosta dobrog napraviJo.
lopine...evropski kradu...clanovi izvrsnog odbora koji ne znaju pravila fudbala niti su se kad bavili fudbalom...ali zato jesu politikom (svugdje u svijetu parola: politici nije mjesto u sportu, samo kod sport nice (promjena glagola niknuti za ove "beee ovce") iz politike)