Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maknite borisa bilica sa FTV-a
usadite luk.
Bez ikakve pristrasnosti i prema Sarajevu i Zenici, meni ovo mirise na lijep potez. Iskoristiti ce se postojeca trava koja se skida, i postaviti na \"manje\" bitne terene, koji vjerovatno imaju jako, jako los teren. Firma izvodjac, gledam na netu, bar tako pise, po meni ima sve reference da odradi ovakav jedan posao, tako da je moje iskreno misljenje da ce ovo biti ok. Samo da nam se CR vise ne zali na teren, mogao je clanak povrijediti kad mu onaj busen zasmeta :)))
Posadite stabljike i svima lijepo ;)
Sve u svemu, lijepo ce biti, ako sve bude uradjeno profesionalno,ali cisto sumnjam, iz jednog jedinog razloga - cuj firma ITC(vise mi zvuci da se bave informatikom) i nek mi sada neko objasni; Kako firma moze dobiti jedan ovakav posao(ako se ne bavi tom vrstom posla) i koliko je taj ITC promijenio travnjaka na stadionima u BiH I Evropi,jer jedno je \'\'mozda\'\' teoretski znati,a potpuno drug praksa i iskustvo.Ako su vec htijeli nesto napraviti(sto bi trajalo narednih 30-tak god.),onda su trebali uzeti prave profesionalce(npr. Njemce ili Engleze),pa nek kosta 2-3 puta vise,al ce biti po namodernijim standardima,a ovako daj boze da ne naprave gori travnjak,nego sto li je bio.Pitam se,kada ce doci vrijeme,da u BiH postoje firme koje su specijalizovane za samo jednu vrstu posla i da ga odrade profesionalno i perfektno,a ne da znaju sve,a to sve povrsno i na pola..............
Kako zanimljive slike jbt
Ovo sa grijanjem na našem najljepšem stadionu , nažalost nema veze .Radi se samo o promjeni trave i gornjem sloju drenaže te pokojoj napajajućoj cijevi.
Ajde sta ste se vi nasli pricat sta valja sta ne valja glupani jedni glupi. Nek ljudi urade pa ce se kasnije sve vidjet. A sve u svemu, Zenica je jedan lijepi, radnicki grad, bas kao Tuzla, i Sarajevo npr. zivi od takvih gradova.
treba njega ukopati jednu metar ipo pa preko lita mozmo imati i olompijski bazen mozda nam pomogne lejtnu olimpijadu dobijemo
vakat je i bio najljepšem stadionu najljepši i travnjak..... crknite dušmani :)
Konačno ćemo dobiti jedan lijep stadion, i vrijeme je bilo da nam se cijela Evropa prestane rugati. :) Sad očekujemo još bolju igru od naših Zmajeva. :))
Čudno čuj završena ugradnja grijanja ????????? Kako li je to grijanje terena kad je završeno samo što je počelo zapravo završeno i prije skidanja travnjaka. Možda se ja ne kontam u najnoviju tehnologiju ali barem koliko ja znam postavljanje grijanja i nove drenaže se ne završava tek tako za dan ili par dana. Uostalom ako uzimaju travu iz Centra koja još nije ni narasla kako treba bojim se da se neće primiti na terenu i jednostavno biti upropaštena čime bi zapravo izgubili i travnjak u Centru i travnjak na stadionu tj.dvostruka šteta bi nastala što bi zapravo bilo tipično za nas i ljude koji veze s vezom nemaju a nešto bi ko da odlučuju.
Sarajlije, trazite kakvu humanitarnu pomoc, navikli ste vi na to..pa vam se mozda neko smiluje i sredi ona dva kokosinjca !
Hoce li sta na Grbavici popravljati, na Kosevu...ista? Iko? Niko? Steta...bili su to sasvim prihvatljivi stadioncici..
http://www.zenicablog.com/zenica/biznis/item/15946-zatvara-se-dio-ulaska-bori%C4%87a.html
Bekire koja si ti jadna isfrustrirana dusa to je Bogu plakat, dodji u Ze na kafu , vidi sta je grad , odmori dusu, jedi u Mirisu Dunja ili u Dubrovniku, popij koju u Biznisu, Starom Satu ili Uscu, otidji na male stijene s pivom i rajom i odmori dusu mislit ces pametnije, Bujrum jarane dodji u neki od zenickih gradskih parkova Kamberovice ili muzicki dobro nam doso u najbolji Bosanski Grad Zenicu!Sve najbolje
NIKO TE NIKAD MRZITI NECE K\'O STO TE MRZIM JAAAA AAAAAAAAAA ZENICO, ZENICOOOOOOO, KU*RVO BALKANSKAAAAAAAA