Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajnadžiću, lažljivi lopove! Otjerao si FK Sarajevo u Zenicu. Opraštaš stranačkim tajkunima i ratnim dezerterima dugove za kiriju u iznosu od milion konvertibilnih maraka.Naprijed Sarajevo!
Pika li se Sarajevu gol u gostima kad budu igrali u Zenici?
hahahahaah 👍
Neka prica sta god ko hoce, Uprava je dno dna i samo im je bitna vlastita promocija svima, od Ilijevskog do buljubasicke...
Sramota za upravu Sarajeva... 1.Nisu uspjeli organiuovati utakmicu u svom gradu. 2.Marketing totalno zakazao za ovu tekmu 3.Dan pred utakmicu karte izlaze u prodaju na 2-3 mjesta tek 4.Cijene visoke kad se uzme sve u obzir 5.Ne zna se nista u vezi organizovanog prevoza 6.Tako ti je to kad sjede anonimusi i selfi instagram promoteri u upravi veliki mimus za trenutbu upravu!!
@Sarayevac Ako si član kluba, ulaz ti je besplatan, ne vidim čemu histeriji. Nijedna uprava ne moze garantovati da navijači neće uništiti autobuse tokom transporta. Karte se mogu kupiti i u Zenici pred stadionom, ne vidim potrebu da se takve negativnosti šire. Osvjači duple krune, 3.pretkolo EL i trenutni lideri na tabeli bez primljeno gola i opet nešta gospodi ne valja.
Bosnje misle da i oni mogu nesto napraviti kao sto je zrinski, a nemaju cemu nadati sve dok i dan-danas igracima duguju po nekoliko plata, ne mogu srediti kosevo da se na njemu igra i to svake godine pricaju. Zapitajte se zasto svi igraci iz bosnjackih klubova prelaze u hrvatske, zato sto oni nikome nista ne duguju, cist racun duga ljubav. Zrinski ove godine nijednu utakmicu u evropi nije izgubio, a vi ni bod seltiku niste uzeli kod kuce i cemu se vi nadate, bjelorusi ce vas nabiti.
Hoce li glupe bosnje ikada pameti doci i skontati da su sami sebi najveci neprijatelji ili ce im vazda za vlastitu nesposobnost biti krivi sposobni srbi i hrvati???
@zgembo.adislic Duvaj ga...idi na hrvatske portale kad je tamo bolje koji ćes qraz ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako sarajlije budu kulturne zenicani ce ispostovat 😀
pika
Igra se u Zenici a na karti slika stadiona y Teheranu
Loša organizacija do sad. Šteta što se za ljude nije organizovao prijevoza autobusima ili vozom...
@Kontas?! biće i to :)
Gledaj jadova stavili Koševo na sliku,stavite Bilino Polje!!!
Gledaj ovih fekalistanca, nemaju ni svoj stadion.
Uci na jug u Zenici isto zabranjeno za navijace Sarajeva kao i na jugu Grbavice pa koga vi lazete smradovi
@ecipecipec1 hajde sta se palis.. Na jugu ce biti gostujuci navijaci... I onako tesko da cemo napuniti ostatak stadiona, bez juga... Ako bude potrebe prodavat ce se i jug..