Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da je narod gladan , opljačkan i da nema novac da plati račune od prvog do prvog ! Kad ono - ima !!!! Koga bolan mi više zavaravamo ?
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
stigli aziljanti...
Joj Hamo,,vidi mu glave...
3000 kuna prosječne mjesečne zarade nije neki novac ali uz plaću je odličan dodatak koji ostvarujem zalaganjem i kladioničarskim znanjem i iskustvom. Nije lako, ali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). 3000 zarade u 7 dana se odlično poklopilo za početak 10. mjeseca. Rezultati i arhiva sve govore što možete vidjeti na blogu. Iskoristite popust dok još vrijedi a imam i nešto novo u ponudi uz parove (dugoročni sistem na čak 12 stranica s dokazima i primjerima)! VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn bez dojava. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M
BICE BOSNJAKA I SANDZAKLIJA PUN STADIOM....
Pojeo g o v n o ko napise jos nesto protiv Bosne
ovo novinari bhtahahahahahahahah
hajmo Zmajevi!!!!!!!!!!!!!!! Poderite te zapadne karikature!!!!!!! Poderite te uhljupe od zemlje kojoj predsjednik ima nos kao paprika!!! a ima krace noge nego moja ruka hahahaha. Jos Srbija da pobijedi mrske Zlovence i mirna Bosna!!!!! ja idem za Paris zajedno sa Tamarom Paravlic iz Beca, to je ona sa bihbal-a.
@ KABUL Druze u BAF-u sam a bice nas sutra navece na smoking arei :) jedna mala tribina .... produzno, laptop, kistra bezalkoholnog .. mozda malo i pravog :) u glavnom ovo je nesto veliko.. kad se ovako prozivljava ovamo daleko od kuce.. mogu mislit atmosfere kakva ce biti u Parizu ili tek kod kuce po gradovima kad ih poderemo.. JJJJJOOOOOOOOOOJJJJJJJJJ PS: Poseban pozdrav svima na LOGCAP-u AJMO BOOOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOO Pozdrav za sve navijace sirom svjeta sve ljude koje Bosnu imaju u srce sve normalne koji se smatraju Bosancima i Hercegovcima i koji se ponose nasom repkom.... A za ove ostale nemam rjeci.. neznate sta propustate beskucnici, ni sami ne znate ko ste..... AAAAAAAAALLLLLLEEEEEEEE AAAAAAALLLLLEEEEEEEEE BOSNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prisTizu nasi,autima,autobusima,vozovima,brodovima,kamionima ,avionima itd ima da gori parco veceras i sutra a bogami ako bog da i prekosutra..
VOLIM TE BOSNO
Nije Euro 2011 nego Euro 2012
ba-.l-iyye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lojavi
ZELIMO KOMENTIRATI LJEPOTICE PODERO BI IH KO MOCART KAJDANKU AHAHHAAHAHA :D SRETNO ZMAJEVI !!!!! NEKA CRKNU DUSMANI ! I DODIK POGOTOVO !
SRETNO ZMAJEVI UZ ALL.AHOVU POMOC DO POBJEDE... A OVO PAR CETALJA I SOKACA STO U PRIGLAVKAMA SJEDE U SVOM CUMEZU I PUCAJU OD ZAVISTI PA OD MUKE STO PUTA UPALE I UGASE BROWSER SVOJE PENTIUM CETVORKE ...DA BI KLIKNULI MINUS NA POZITIVAN KOMENTAR...NE BIH SE MUCIO PA STO PUTA UPALIO , UGASIO BROSWER HAHAHAHAHA....KOJI NJUBOVI RETARDIRANI HAHAHAHAHA....NADARENO GLUPI... JOS JEDNOM VOLIM TE BOSNO A DUSMANI CRRKKNITTEEEE HOHOHOHOHOHOHOHOH :D :D :D :D :D :D :D :D :D