Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah legende,pravi švabo
hahah što ga ošinu :)
mali nema ni vozačku a prekucao je šansu u A timu. samo prije 15 dana je bio u Borussiji B jer su dva glavna štopera(humels i subotić) povrijeđena mali je dobio šansu i opravdao, zato ga Klopo ovako pozdravlja, mali izgubio nevinost.
Samar i snimak za 10 !
Slina ko kandzija izleti...
Mogao je i Mandandi poljubac dati što je onako primio gol pred sam kraj.
svjetski mega car
vise trenera kao sto je Klopp.... nije sve u parama-ima nesto i u nogometu.....
e bas je šamarcina....
Klopp = Kloc .... lik ima vise srece nego znanja i umijeca... pate se sa igracem vise protiv Marseilla koji je izgubio sve sto se moze izgubiti...
pa nije to premier liga BiH , da zadnji treba uvijek da izgubi! Ti svoj zakljucak donosis na osnovu rezultata koji samo znas , utakmicu nisi uopće gledao!
ahahaha jest ga opali ko curicu
Smaza ga