Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon ovoga bilo bi najpoštenije da City osvoji titulu. U oba meča su nadigrali Žvakine ljubimce, najveći dio prvenstva bili su prvi, igrali su atraktivnije od Uniteda,a naravno i zbog Džeke :)
Samo da j.e.b.e.m zabaru svu famEliju i uzduz i popreko.. Da.b.o.g.d.a mu kepeci aguero i za.k.l.ani tevez pepeo po atlantiku prosipali.
Mančester si ti, takav sam i ja :D
M G N MA
Sada bi onaj zlonamjerni novinar napisao da radi u Engleskoj, Manchester U ima limitirajući igrački kadar....., hahahahahaha....., ja novinara...., hahahaha......., smjena Fergunsona....., toliko novca ima, a igrački kadar limitiran....., hahahahaha....., moj novinaru, sramota si sportskog novinarstva.....
Unitedu nedostaje kreativan igrac na sredini terena, ako ga ne kupe, ne pise im se dobro iduce sezone, jer ce ovaj zabar vjerovatno kupiti jos jedno 5,6 igraca svjetske klase.
ja mislim da je city zasluzio da osvoji titulu statistika sve govori...
Nek se raduju za praznike, a već sljedeću utakmicu će Newcastle da ih unakazi
PRIZNAO DA JE PRIMAO MITO: http://tinyurl.com/bm4m3nh
haha ma nek odbrana zabija golove kad napad nije u stanju, pametnom dosta...a jel tevez jos u argentini ili?
Samo mozete sanjat san DZEKI.n jer covjek ce uskoro da slavi 2 naslov prvaka avi pacenici hranite se ovim internet komentarima cao adio DZEKO ZAKON...
edin,e poslusaj edo maajka no sikiriki...
Ja dan si ja du jedan pat et icni ret ard ira ni koji nema veze sa vanjskim svijetom i prica o ljudima koji vrijede vise nego tvoj je be ni zivot i legende su u necemu sto rade dok ti se res u svojoj stolici pred us ra nim kompjuterom i dr kas k ura c jer nemas skim ja du jedan mali nemas pojma o cemu pricas
My name is Edin and I play football..
nesto kontam.. uvijek se ismijem ovim komentarima. svaka cast raja
Sta kaze Kolarov: Kmeeeeeeeeeee, Heljp Rasha, ne damo Kosovo, kmeeeeeeeeeeeeee
Razocarala me Fergusonova taktika, United se nije ziv veceras vidio mada treba reci i to da je ovo sigurno najgori tim Uniteda u zadnjih xy godina. Ali City zato ima mnogo tezi raspored do kraja, nije ovo jos gotovo. Niko ne smije racunati sa sigurnoscu da ce otici u Newcastle i uzeti tri boda.