Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jes lud!!!!! svaka cast!!!! ja bih na njegovom mjestu u Arsenal jer tu bi bio novi Henry. ustvaru ja bih ga volio vidjeti u Man U ali onaj Ferguson ludi bi ga vjerovatno ponekad stavljao na klupu pa tako da bi odlazak tamo bio rizican.
@ akademik: krstajic nije hertha nego je schalke, a subotic je obicni pakshu.. kezman je glumio velikog (krivo)pravo-slavca ali je na kraju MORAO da nosi dres sa polumjesecom i zvjezdom na grudima!! (fenerbahce ako se ne varam) HAHAHAHAHA... krstajic je rodjeni zenicanin a i on se prodao da igra za tudju zemlju.. to je carobni balkan. al\' DZEKO je za njih sviju TATA !! :)) DZEKO MAJSTORE !!
EEEE, SUBOTIĆU, SUBOTIĆU! ETO, PRIHVATIO SI POZIV SRBIJE KOJA TI JE PLATILA PAR HILJADA EURA I IZDAO SVOJU DOMOVINU, A VIDIŠ, POGRIJEŠIO SI! NAIME, VEĆ SLIJEDEĆE GODINE TI ĆEŠ MOJ NEVENE BITI ZABORAVLJEN POPUT MATEJE KEŽMANA, MAĐARA KOJI JE JOŠ GLUMIO PRAVOSLAVCA, SVE NE BI LI SE DODVORIO (ČITAJ; UVUK\'O U PAKŠU) ČETNICIMA, ALI AAAVAAAJ!!! - MATEJA KEŽMAN JE ZA SRBIJANCE OBIČNI \"SMRDULJAVI MAĐAR\" ZA ČIJOM SU MAJKOM U NOVOM SADU DOZIVALI: \" MARŠ KUUURVOOO MAĐARSKA SMRDLJIVA\", A BRATA KEŽMANOVOM POKUŠALI KIDNAPOVATI, TE GA USPUT PREBILI KO KONJA! ZAPAMTI SUBOTIĆU ŠTA TI TVOJ AKADEMIK KAŽE: AKO SE SRBIJA I PLASIRA NA SVJETSKO PRVENSTVO TI NEĆEŠ IĆI S NJIMA, A VEĆ 2011 BIĆEŠ NA SMETLJIŠTU FUDBALSKE HISTORIJE. VIDIĆ (MAN-UTD), IVANKOVIĆ(ČELZI), KRSTAJIĆ (HERTA), TOŠIĆ (VERDER)- TO SU 4 UDARNA STOPERA, A POTOM SLIJEDE; ERGIĆ, DRAGUTINOVIĆ, STEPANOV, KOVAČEVIĆ, MARKOVIĆ PA ČAK I GAVRANČIĆ, ITD, ITD, ITD!! SVE STOPERI, KLASA ZA TEBE... NEMAŠ ŠANSE SUBOTIĆU ;-)
Jeste li vidjeli onog telca Subotića kako pase travu dok ga Džekson pravi budalom HAHAHAHAHAHA SMIJEŠAN JE :)
Sine Edine obuci potkosulju da ne nazebes. Ja, obuci je naizvrat da te ne ureknu zavidnici i dusmani. Narocito ovi nasi novinari, znas kako je opasno kad te oni hvale.
DŽEKO PROSUO SUBOTIĆA KO RIŽU ;-)
Respect majstore!
DZEKO TI SI CAR !! PRAVI B O S A N A C !!
bravo brate mumine, bravo.....
Da Dzeko kojim slucajem predje u Barcu preselio bi se tamo-bi ocam:)
nekako mi ofucana ova metafora \"dijamant\" :) fakat... dzeko je igrachina, beton, majstor, genije, specijalista, plafon, rasturach, golgeter, bomba, lola, moch, legenda, zmaj... al ovo dijamant :)
\"Stavicemo im jos nesto\"
svaka čast...
Prepiru se Ronaldo i Ronaldinho ko je bolji igrac; kaze Ronaldinho: moj Ronaldo ja sam za tebe zvijezda extra kvalitete; tek ce ti Ronaldo: a sta ces ti, ja sam za tebe EDIN DŽEKO......:))))
OVAJ DZEKO ME POCINJE ZABRINJAVATI,POSTAO JE GOLGETERSKI MANIJAK