Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije M.City dobar koliko je Blackburn loš... Mancini poderaće te M. United...
Pa Mancini ima autoritet kojeg ocito svi cijene.. dzeko se nadao da ce ziagrat do daljnjeg od 1minute.. evo ti k..ra.c na klupu pa ces uci u 90toj! dok ne nauci sta znaci respect i disciplina prema treneru ne zasluzuje prvu postavu definitivno!
Odlicna partija naseg dijamanta, pokazao je onome levatu Manciniju kako se grije klupa.
Jest se naigrao
dzeko,spusti loptu....moraš drugačije,nije problem igrat ćeš.ima puno utakmica i da igraš svaku drugu bit će ti dosta...dokazat ćeš se,vjeruj..pozdrav iz rijeke
I JA BIH SE ZAJ...... KAD BI MI DNEVNICA BILA 18 OOO EURA TO JE HAMAN K\'O SEVLINA PENZIJA U NAŠIM STANDARDIMA
misketova minutaza je veca od edinove. edin ce na klupu i kod mene.
Vecina balkanaca je mislila da ce sada otjerati Mancinija, ali na zapadu se postuje red i hijerarhija. Naucite nesto iz ovoga. Dzeko se vec izvinuo.
DZEKO JE MUS.LIM.AN DZIHADLIJA I ZATO NAM JE DRAG ..
DZEKO PRNO ko pravi mu.loi.man na zapaduv ...
LJUDI BA STO SE BAVITE DZEKOM. MOMAK IGRA I PRIMA DOBRE PARE ZA TO. NEMA SMISLA KOMENTARISATI NONSTOP TE BICE NA KLUIPI TE NECE VISE IGRATI TE OVO TE ONO. I STA NA KRAJU AKO NE BUDE NIJEDNU UTAKMICIU ZAIGRO ZA CITY? STA ? OTICI CE OPET U NEKI DOBAR KLUB I PRIMATI OPET DOBRE PARE. NE ZNAM KOJI STE TO VI STRUCNJACI I SA KOJIM PRAVOM GOVORITE O NJEGOVOM FUDBALSKOM ZNAJU. TREBA DA SE PONOSITE I PITARI I MANIJACI I I RODJENI I FUKARE I OSTALI. SLUSAJTE SAMO KAKO MU PJESME PJEVA RAJA NA STADIONU. PA NAVIJACI ZNAJU STA JE KVALITET. SAMO NEKI GLUPANI OVDJE NESTO SVE KONTRIRAJU. JA SAM VATRENI NAVIJAC SARAJEVA A KAD DZEKO IGRA NAVIJAM SVIM SRCEM ZA NJEGOV KLUB. I STA TO AKO JE BALOTELI DAO GOL? PA DAVAO IH JE I DZEKO PA BALOTELI SAD IGRA. BAS VALA DA JE BALOTELI KVALITETNIJI IGRAC OD DZEKE , MALO SUTRA? HAJ SAD MERHABA
Ja čuo da svaki petak Džeki legne 150.000 funti na račun sjedio na klupi, na tribinama ili igrao. Pitam se samo ko je kloc on ili vi jade jadne koji ga blatite?
nakupice ce dzeko do kraja prvenstva svih 90 minuta na terenu
termin kloc je u slucaju dzeke vise karakterna osobina
Butmir - glavni grad BiH
a tvoja mama 11 karina primala juce na lasvanjskoj
Cudi me sta se proglasenim najboljim igracem i zetom od Maradone? ??