Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pise \"Jutarnji\" slaba igra torpeda je rezultat nedostatka nekoliko paketa virsli koje su se izgubile u transportu pa igraci torpeda nisu nista jeli cijelo prijepodne uoci utakmice.
Prviiiiiiiiiiii.... Haman da se isplatilo dovest Adilovica,momak trese mrezu skoro svaku tekmu..svaka ti dala!
SLUŠAJ KENJO IDI U VRAPČIĆE PA S.E.R.I J.E.B.O TI VELEŽ NANU TA ĆE SE VELEŽ POREDITI SA ŽELJOM PROVINCIJSKI KLUB VAMA JE RANG ČAPLJINA, BROTNJO, GRUDE P.S. PITARU P.U.S.I GA
Navijache niko ne sme da bije!
Ma ti NIX uopće nisi musliman,šta više veličaš Želju.Željo je prosječan klub.Velež do groba.
Bravo Osime i ekipo Sheriff u četvrtak moramo pobjrdit.
kako je sarajevo izgubilo od splita, nema im druge nego blatiti želju i radovati se porazu širokog... koji kompleksaši
jeste drug, DAVNO ste vi pokazali sta mozete u evropi. Da te podsjetim 7-7-7!!! (sedam komada od LITEX-a u jednoj utakmici, sedam godina bez evrope, pa sedam komada od HAPOEL-a u dvije tekme:))))
Bravo Zeljo , pokazali smo ko je evropski tim :9
SANDŽAKLIJE ZLA 1996
Evropski ŽELJO !
ja sam isfrustrirani pitar i nemam sta pozitivno reci o svom klubu,pa odo malo pljuvati po zelji da mi bude bolje reci cu usput da smo mi divovi,joj bicu glavni u raji,valjda mi se nece smijati incace zivim u sarajevu zahvaljujuci kantonima,a u stvari sam ljakse sa dna kace,samo nemojte nikom reci et valjda cu se i ja imati cemu radovati a da nije drugo mjesto
armija bordo navijača okupirala split
Volim ŽELJA!
j.e.b.e.m li mu pleme dabogda kod stare treso...
adilovic pravo gotivan, prvo fli penal kad treba, sad daje kad treba