Promo
0

Pobjeda zagrebačkog Dinama kladioničarima donosi bogatstvo

Zagrebački Dinamo u 2. kolu grupne faze Lige prvaka putuje na noge Manchester Cityju, dok Crvena zvezda dočekuje grčki Olympiakos.

Ekipa Dinama kao potpuni autsajder putuje u Englesku gdje će u meču 2. kola grupne faze igrati protiv Manchester Cityja, a pobjeda Modrih u kladionici Mozzart plaća se kvotom 19. S druge strane, pobjeda beogradske Crvene zvezde protiv Olympiakosa plaća se kvotom 2,95.

Bez obzira na činjenicu da su u prvom kolu u potpunosti razbili Atalantu i ekipu iz Italije kući poslali s četiri gola u mreži, Zagrepčani, barem prema kladionici, nemaju previše razloga da se nadaju dobrom rezultatu.

Tako kladionica Mozzart pobjedu Modrih na Etihadu plaća čak kvotom 19 i eventualnom pobjedom sretnom kladioničaru mogli bi donijeti veliku zaradu, a isplativa je i opcija nerješenog rezultata koja se plaća kvotom 11. Nogometna javnosti očekuje sigurnu pobjedu Manchester Cityja koja se plaća kvotom 1.10.

Koliko je Manchester City zapravo favorit najbolji je pokazatelj da se pobjeda Građana sa dva ili više golova razlike plaća 1,20, a isplativo izgleda pobjeda ekipe Pepa Guardiole uz vodstvo na poluvremenu i ta kvota košta 1,72.

Što se tiče golova, više od tri gola plaća se kvotom 1,20, više od četiri gola kvotom 1,53, a golijada od šest pogodaka mogla bi donijeti solidnu zaradu, jer se plaća kvotom 3,50. Kvota da će Dinamo postići pogodak na Etihadu plaća se kvotom 1,75, a da će oba tima postići gol kvotom 2.

Zanimljiv meč odigrat će se na na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, gdje će Crvena zvezda odigrati svoj meč protiv Olympiakosa.

Pobjeda prvaka Srbije protiv prvaka Grčke u kladionici Mozzart plaća se kvotom 2,95, pobjeda gostiju 2,50. Za razliku od meča između Manchester Cityja i Dinama, u Beogradu se ne očekuje pretjeran broj golova, pa je tako kvota na tri i više pogodaka 2,00.

Ukoliko gledaoci u Beogradu budu vidjeli golijadu, odnosno pet i više pogodaka, onda se ta kvota u kladionici Mozzart plaća 7,25.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart možete pogledati na OVOM linku. Kvote navedene u tekstu su podložne promjenama.