Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti cast Ibrakovicu, pravi trener
Sloboda pobijedi jos 2 zaredom i eto ih u kvalifikacijama za ligu uefe :D Salim se :D
CIPI - RIPI, tandara-mandara, kuku-lele kako god hocete nazovite, moze i luster, mixer, šampon, sirće, dvopek liga! U zemlji neimade mi je najvise zao ljudi koji potrose marku vise na ulaznice, da gledaju cirkus, pri tome naprave jos koji trosak na kupnju sokica i košpica, da sj..ebu zube i bubrege od soli! Koju sam posluku porao, sve jedno u glavnom svi znamo da je ovo dno dna liga, sad sam ozbilja!
Al kako slavija dobi dva penala, ha?
Fakat je nešto sye**no u svijetu kad je Sloboda uspjela dati četiri gola. x)
Ovo je sve nastimao prvo Celik pustio Slobodi,sad Gosk pustio Slobodi, da bi sljedece kolo Celik pustio Gosku.A Velez,Slobodi..Tako da ce zadnje kolo Velez i Gosk podjeliti bodove.Travnik i Celik zadnje kolo nerijeseno..Ovo mi sve lici da se stima da Slavija ispadne(od klubova se stima)i ako savez i Kulina pokusavaju da ostave Slaviju u ligi..Borac nemoze pustiti Slaviji jer i njima treba pobjeda da bi zadnje kolo igrali protiv Sarajeva za izlazak u Evropu...Zivi bili pa vidjeli da ce ovako biti :))
Eto Sloboda sad odjednom moze kupiti i to protiv direktnog konkurenta za ispadanje, a nije mogla protiv Zvijezde i Borca, smijesni ste, kao sto su smijesni i Zvijezda i Slavija. Ipak, kako stvari stoje Leotar ispada.
hehe neka sma ja 2 pogodio slobodu..kvota 5.20........sutra jos dva manchestera ..i stoja u dzep
Sloboda nekome dala 4 gola u gostima. Da se najezis.
KOJA MULJAZA OD LIGE pa sto je olimpik blokiran na kaldionici ,kolko je para sloboda dala NEMOJTE SE CUDIT DEBAKLU NASIH KLUBOVA U EVROPI TO JE PLOD OVOE LIGE
Eto bas je Gabela gigant i grad pa treba da ima predstavnika u Premier ligi, izmedju Gabele i Tuzle, uvijek ce Tuzla ostati u Premier ligi ! Eto glupi objasnjenje ;)
SVI POBJEDJUJU OSIM NAS, BRACO PO BOJI??? STA NAM MAFIJA RADI OD KLUBA SAMO JE DOKAZ DANASNJA UTAKMICA, DA NI PROTIV OVAKVOG ZELJE, NEMOTIVISANOG NASI IGRACI HODAJU KO PILICI BEZ GLAVA??? A ZASTO...??? ZATO STO MAFIJASKA UPRAVA SVE POKRA, NISU DALI PLATE IMA SEST MJESECI, IGRACI NAM NEMAJU STA JESTI..:!!!!???
kako bi bilo kupljeno kad i gabeli treba????hajd pametni objasni nam???
I sam sam tuzlak, al jarane da je bio Ivica Osim trener isto bi dobili, ptice na grani znaju da je sve kupljeno ;)