Konferencija za medije na Koševu
0
Plišek: "Ne zanima me ko trenira Velež, želim pobjedu"
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo ima 1 titulu u bivsoj Jugi , Sarajevo vodi na vjecnoj listi PL BiH i na novoj i na staroj(dok se nisu ujedinile lige) te je 6to na vjecnoj listi lige bivse juge... Zvezda , Partizan , Dinamo , Hajduk , Vojvodina , Sarajevo... Zeljo je na osmi , Velez 10ti ... Ukupno Sarajevo ima 4 titule prvaka(ukljucujuci jugu) dok zeljo ima 5 titula... i jednu vise u kupu... Sarajevo je najuspjesniji klub u BiH...
@BORDO.ODIN NEMOJ ZABORAVITI POSLIJE UTAKMICE ME CEKAJ KOD HONDE NA BJELAVAMA ,SOBA 3 I PONESI VAZELINA...
horde prnule u sisu !
kompleks neizljeciva bolest,samo lajte,retardirana stoko.....
Mirzi repect nama bodovi...
Zapamtite SARAJEVO-VELEZ 0-1....100%
STRUMFU MALI POPUSIS GA PLISEKU
Mojne prethodni to...Ma jok Dzeno je glavni,sta zna Plisek kako koji igrac igra i koliko vrijedi i moze??? Dzeno je taj koji kaze slusaj Plisek igraju ovi moji malci keno,suljic,Nuhic,dupoovac ili letis ko fisek !!! Imamo mi boljih na klupi al nek je griju!!!
IRFAN i PLISEK LETE POSLIJE SUTRA 0-2 KO FISEK...Sta ce lopovi,samo stele i veze igraju a ne oni koji znaju i umiju vec dobiju 3-5 min,ili nikako!Sramota! Pametan Hamzic vidio covjek 5 do 12 i otisao,sve ce ovo pasti k...za usi! Mozda i Hadzija ode ima ciste papire al do duse samo u penziju !!!
@BORDO.ODIN pajkis li macak ? naspavaj se dobro jer sutra navecer nema spavanja...
Jos jedan dokaz stela i veza Irfana i Pliseka..Sta ce ovaj pjano odmah na konferenciji niti je kapiten ,nit bilo sto a sutra ce odmah igrati...Nek nama najbolji igraci kluba sjede na klupi,nek nam djeca brukaju tradiciju tipa Kene i Suljica...Bit ce nesto i od ovw ture lopova u klubu....
Dovedi mamu,sestru ili kcerku pa ces da vidis kako mali pitar dere
mali su kod pitara tako da se nema na cemu visit
Ko nam zlo mislio o K.U.R.C.U nam visio!
SUTRA SVI NA KOSEVO , OVDJE NAM MIJESTO NIJE .
Bravo Jirzi!! Btk ko ih trenira, samo unesi samopouzdanje u ekipu i sve je OK !!
Odin voljeo bi te vidjet samo da te pljunem jednom ufacu babin sine, dosta je i tvog bilo a srest cemo se kad tad, saznat cu vec nekako ko si !!