Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta im je u rodu ukrajinski šahtar?
Rudari jedni i drugi. Shakthar Donetsk = Rudar iz Donjecka, Schalke 04 = Rudar iz Gelsenkirchena, Rudar Kakanj, Shakthar Karaganda = Rudar Karaganda P.S. Platini intervenriraj, ne zelimo gledati LP po azijskim stepama!!!
Dva puta pismenost na djelu Za kazahstansku ekipu je na poziciji stopera igrao bh. nogometaš Aldin Džidić. Za kazahstansku ekipu je na poziciji stopera igrao bh. nogometaš Aldin Džidić.
Jos bih da dodam da je od prve minute uz Dzidica stoperski tandem cinio jos jedan BiH internacionalac. Nikola Vasiljevic. Dzidic je takodjer u toku utakmice preuzeo kapitensku traku. Toliko o njegovoj sposobnosti i tome koliko ga cijene.
SVi spominju Dzidica a Vasilic igrao za BH reprezentaciju i niko da ga spomene -,-'
Vasiljevic* :)
CELTIC fuj to!!!
Za redakciju,nebi bilo lose da se informisete i da napisete da je za Shakhtar odigrao i nas BiH internacionalac Aldin Dzidic.
Ocel ga Pape zvati za Slovacku?
Opustili se skoti, ali rijesit ce to oni kuci za 7 dana
Ma tarzani....
igraju kazahstanci ko velki