Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izet klasa nek' priča ko šta hoće!
Hajrovic je zasluzio poziv ko niko od ovih... cak i u prvih 11 da zaigra nebi bilo nezasluzeno...
Moze li ovaj Dilaver jos igrati za nas?
Bijeli Slavensko-Madjarski Kijev pokraden u Amsterdamu. Multi kulti Ajax mora dalje.
ajax trebao dati 5-6 komada jedna precka i stativa
Tako se to radi A ne narodni Hajduci japanke i jogurti . Ili kojekakvi Malezijci za pranje love. Volio bi jedino da se ukine Lokomotiva i igrace posalje se u Zrinjski ili Siroki ..da se kale ko nekad Modrić i da zacepi se usta Tovariji o Dinamovoj filijali u HNL-u
Hajrović uvijek odigra dobro par mečeva u sezoni, ali nema konstantnosti. Mora održati formu ako želi da bude u repki. Mora biti likvidniji. Ali ovaj dečko Olmo zna lopte samo tako.
Sto bi sad laganice mnogi pljuvali po Dinamu, da nema dva muslimana hahaha! Preociti ste! Haha
Nadam se pobjedi slavenske braće sljedeće sedmice , 2:0 u Ukrajini!
Zmaj Hajrovic, igracima_i_po. Govorim to vec 5 godina. A nema ga medju pozvanima za septembarski dvomec. Pa, ne saam, Roberte... :(
@BH_Faraon...**igraciNa_i_po**
Nadam se da ce u uzvratu igrat Moharami.Neznam zasto ga nije bilo na ovoj utakmici?Bili bi puno opasniji s njim.
Dilaver i Hajrovic zvijeri od igrača, pa Orsic, Teophile, proći će u LS iako mislim da bi realnije bila LE.
Hajrović maestro, kakva asistencija!!! Dinamo igra ovu godinu fenomenalan nogomet jer protivnik je jak ko zemlja prošle godine izbacili Šahtar u prvenstvu bolji od Basela koji je u Švici dominirao godinama!! Bit će dobra tekma za 7 dana!! Šanse 50:50!!!